banner249

Marmaris’te sahte içki operasyonu

marmaris'te düzenlenen operasyonlarda 400 litre sahte içki ve 6,5 kilo esrar ele geçirildi.

Marmaris’te sahte içki operasyonu
banner240
Alınan bilgiye göre, Marmaris Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince yapılan istihbarat çalışmasında iki grubun temin ettikleri yüksek miktardaki uyuşturucuları Marmaris;e getirerek ;;torbacı;; diye tabir edilen kişiler aracılığıyla eğlence merkezlerinde piyasaya sürdüğü belirlendi.

Düzenlenen operasyonlarda uyuşturucu maddeleri satmaya çalıştıkları tespit edilen F.O, F.T, D.A, A.A.Z, M.Ç, D.Ç ve B.B. gözaltına alındı. Zanlıların evlerinde ve araçlarında narkotik detektör köpeğinin de yardımıyla yapılan aramalarda, yaklaşık 6,5 kilogram satışa hazır hale getirilmiş esrar ele geçirildi.

Sorgularının ardından Marmaris Adliyesi;ne sevk edilen zanlılardan F.O. ve F.T. tutuklandı. D.A. ile A.A.Z;nin ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı belirtildi. Diğer üç zanlının da ifade işlemlerinin tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.
Bu arada, narkotik köpeğinin bir aracın bagaj kısmında yaptığı aramada uyuşturucuyu tespit etmesi ve uyuşturucuların bulunma anının yer aldığı görüntüler basın mensuplarıyla paylaşıldı.

400 LİTRE SAHTE İÇKİ
Marmaris Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin yaptığı araştırmada ilçeye bir nakliye şirketi aracılığıyla bidonlar içerisinde sahte içki sevkıyatının yapılacağı bilgisine ulaşıldı. Şirket yakınlarında uzun süre bekleyen ekipleri, nakliyeyi almaya kimsenin gelmemesi üzerine 20 litrelik 20 bidona el koydu. Bidonlarda yaklaşık 400 litre sahte içki ele geçirildi. İlçede aynı gün düzenlenen bir başka operasyonda ise gümrük kaçağı olduğu tespit edilen 100 şişe içkinin ele geçirildiği, gözaltına alınan S.D;nin tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı belirtildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER