banner249

Manço hayranları İncilipınar’da buluştu

denizli belediyesi, grup anadolu’nun ünlü sanatçı barış manço’nun şarkıları seslendirdiği unutulmaz konser düzenledi. konsere, manço’nun şarkılarını dinlemek isteyen binlerce kişi katıldı.

Manço hayranları İncilipınar’da buluştu
banner240
Belediye, ücretsiz Ramazan Şenlikleri kapsamında birbirinden güzel konser ve etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. İncilipınar Parkı ve Adalet Parkı’ndaki etkinlikler, nostalji özlemi çekenlere unutulmaz güzellikte Ramazan programı sunuyor.

İncilipınar’daki programda Grup Anadolu sahne aldı. Grup, ünlü sanatçı Barış Manço’nun şarkılarıyla dinleyenlere adeta müzik ziyafeti sundu. Manço’nun şarkılarını dinlemeye gelenlerin konsere yoğun ilgi gösterdi. Konser alanı tamamen dolarken binlerce kişi de parkın çeşitli yerlerinden şarkıları dinledi. Grup Anadolu solisti Mehmet Bacaklı’nın sahneye çıkmasının ardından parkta büyük bir coşku yaşandı. Bacaklı, Manço’nun birbirinden güzel şarkılarını Mançoseverler için söyledi. Özellikle Manço’nun sanatçı Nazan Şoray için yazdığı ‘Hal Hal’ şarkısı, tüm izleyenler tarafından hep bir ağızdan söylenerek büyük beğeni aldı. Mançoseverler, kimi zaman şarkılara eşlik etti, kimi zaman da alkış tutarak konseri izledi.
Yaklaşık 2 saat süren konserde, izleyenler hem unutulmaz bir konser yaşadı hem de Manço’ya olan özlemlerini giderdi.

2 Ocak 1943’de İstanbul’da hayata gözlerini açan ve dünyanın dört bir köşesinde verdiği konserlerle hayranlarını büyüleyen ünlü sanatçı Manço, evli ve 2 çocuk babasıydı . Çok iyi derecede İngilizce ve Fransızca bilen Manço, 31 Ocak 1999’da evinde geçirdiği kalp krizi sonucu aramızdan ayrılmıştı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER