banner249

Kuşadası Londra Turizm Fuarı’nda

Kuşadası Belediyesi’nin tanıtım atağı devam ediyor.

Kuşadası Londra Turizm Fuarı’nda
banner240

Göreve geldiği andan itibaren Kuşadası’nın tanıtımına büyük önem veren ve 4,5 yılı aşkın sürede Kuşadası’nın yurt içi ve yurt dışında etkin şekilde tanıtılması için büyük çaba harcayan Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün’ün başlattığı tanıtım atağı bu yıl da devam ediyor. Geçtiğimiz yıl başarıyla sonuçlanan yurt dışındaki tanıtım atağının bu yılki ilk durağı İngiltere’nin başkenti Londra’da başlayan World Travel Market (WTM) Londra Turizm Fuarı oldu. Avrupa’nın en ilgi çeken turizm fuarlarından biri olan İngiltere’nin başkeni Londra’daki WTM turizm fuarında Kuşadası Belediyesi tarafından Kuşadası’nın etkin tanıtımı amacıyla stand açıldı. 


4-7 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek olan fuarda Kuşadası Belediyesi Meclis Üyesi ve Kültür-Turizm Komisyonu Başkanı Murat Saraç ve Belediye Basın-Protokol Bürosu tarafından temsil ediliyor. Kuşadası Belediyesi’nin tanıtım çalışmalarına Belediye Meclis Üyesi ve Pine Bay Tatil Köyü ile Hilton Oteli’nin sahibi Naile Göçen Çukurova, Aqua Fantasy Su Parkı ve Hotel’in sahibi Rumi Doğay ve Genel Müdürü Aşkın Altıparmak, Peninsula Turizmin sahibi Tevfik Bağcı, Diana Turizm’in Hasan Tonbul, ETİK Başkanı ve TUROFED Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, TÜRSAB Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu(BYK) Başkanı Fahrettin Çiçek, Efes Prenses Oteli Genel Müdürü Gökhan Angın, Efes Prenses Otelleri sahibi Kenan Mağribli, Blue Sky ve İmbat Oteli sahibi Erol Özbaş ve Sürmeli Otel Genel Müdürü Sadun Alp ile çok sayıda otel ve seyehat acentesi sahibi katıldı. 

Kuşadası Belediyesi Meclis Üyesi ve Kültür- Turizm Komisyonu Başkanı Murat Saraç, Kuşadası’nın tanıtım çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirterek, “Tanıtım çalışmalarına Londra fuarı ile birlikte start verdik. Fuarın ilk gününde son derece başarılı çalışmalar ve görüşmeler yaptık. Londra fuarı turizm sektörü açısından büyük önem taşıyor. Tanıtım çalışmalarımız kış sezonu boyunca devam edecek“ dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER