banner249

Kötü kokan yumurta üretim merkezine inceleme

saruhanlı kaymakamı kadir sertel otcu, mütevelli beldesinde ''kötü koku'' yayılmasına neden olan yumurta üretim işletmesinde inceleme yaptı.

Kötü kokan yumurta üretim merkezine inceleme
banner240
Otcu, Mütevelli beldesinde özellikle yaz aylarında vatandaşların sıkıntı yaşamasına neden olan tavuk gübresinden kaynaklı ;;kötü koku;; sorununun çözümü için kokunun yayılmasına neden olan yumurta üretim işletmesini, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen İlyas Pekdemir, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Yılmaz ve diğer daire amirleriyle birlikte ziyaret etti.

İşletme yetkililerinden sorunun kaynağı ve çözümü noktasında alınması gereken tedbirler hakkında bilgi alan Otcu, ;;Yapılan işlemlerle kokunun ciddi anlamda azalacağına inanıyorum. Firmanın da zaten bu konuda Vali Bey;in huzurunda taahhütleri var;; dedi.

Beldede kötü kokuya neden olan firmanın yönetim kurulu üyesi Mustafa Güres de yaptığı bilgilendirme sunumunda, tavuk gübresinden kaynaklanan ve halkın şikayetine konu olan kötü kokuyu gidermek için gerekli önlemi aldıklarını bildirdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER