banner249

Kobilere büyük destek

Zafer Kalkınma Ajansı, KOBİ’lere 16 milyon TL değerinde “Hibe destek projesi” sundu.

Kobilere büyük destek
banner240

Ajans yetkilileri, Tavşanlı Ticaret ve sanayi Odası'nda toplantı düzenleyerek küçük esnafa bilgiler verdi. Zafer Kalkınma Ajansı 2014 yılında hazırladıkları projeleri, gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında Tavşanlılı esnaf ve küçük işletmecilere anlattı. 


Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan toplantının sabah seansında Turizm, enerji ve çevre alt yapı projelerine sağlanan desteklemeler anlatılırken bu programa Kamu kuruluşlarının yanı sıra Meslek Odaları ve Kooperatiflerin katılabileceği bildirildi. 

TTSO’da gün boyu devam eden toplantıların öğleden sonraki kısmında ise KOBİ’leri yakından ilgilendiren destekleme projeleri anlatıldı. Bu yıl 16 milyon TL destekleme öngörülürken, işini büyütmek isteyen küçük esnafa bir defada 400 bin TL’ye kadar hibe desteklemesi yapılabileceği vurgulandı. 

Zafer Kalkınma Ajansı yetkilileri TR33 bölgesinde hizmet veren ajansın çalışmalarından bahsederek, Rekabetçi Mali Destek Programıyla esnafın işini büyütmesinde yardımcı olmayı amaçladıklarını kaydetti. 

Başvuruların 16 Şubat 2014 tarihine kabul edileceğini bildiren yetkililer projelerin ise 21 Şubat 2014 tarihine kadar Zafer Kalkınma Ajansı’na teslim edilmesi gerektiğini ifade etti. Ajans yetkilileri yaptıkları sunumda “Ekolojik dengeyi gözeten, bilgi temelli ekonomisi olan, katma değer yaratan, rekabet gücü yüksek, dengeli büyüyen ve gelişmeleri takip eden bir bölge için KOBİ’leri desteklemenin önemini biliyoruz. Sizde hazırlayacağınız projelerle iş kapasitenizi ve maddi kazancınızı arttırabilirsiniz “ denildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER