banner249

Karayolunda inanılmaz kaza

4 yaralı Kütahya'da otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2'si ağır toplam 4 kişi yaralandı.

Karayolunda inanılmaz kaza
banner240

Kaza, Kütahya-Eskişehir karayolunun 13. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Eskişehir istikametinden Kütahya yönüne gelmekte olan Uğur Gündüz idaresindeki 42 ZH 511 plakalı otomobil, karşı yönden gelmekte olan Seyyat Şahan yönetimindeki 43 ED 223 plakalı komyonla çarpıştı. 


Kazada, otomobilde bulunun Nadir Mert (51) ile sürücü Uğur Gündüz (43) araç içeresinde sıkıştı. Gündüz ve Mert, AFAD ve itfaiye ekiplerinin uzun süren çalışmaları sonucu araç içerisinden ağır yaralı olarak çıkartıldı. Kamyon sürücüsü Seyyat Şahan (48) ile otomobilde yolcu olarak bulunan Kadir Kıyak (45) kazadan yaralı olarak kurtuldu. 

Yaralılar, 112 Acil Sevrisi ekipleri tarafından Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldıralarak tedavi altına alındı. Kaza sebebiyle Kütahya-Eskişehir karayolunda araç trafiği 30 dakika süreyle kontrollü olarak sağlandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER