banner249

Kapıkargın suya kavuşuyor!

Dalaman'a bağlı Kapıkargın Mahallesi'nde içme suyu kuyularında su miktarının azalması nedeniyle yaşanan su sıkıntısı 3 kilometre uzaklıktan borular ile taşınacak su ile sona eriyor.

Kapıkargın suya kavuşuyor!
banner240

Dalaman Havalimanının hemen bitişiğinde yer alan Kapıkargın Mahallesinin su sıkıntısının giderilmesi için su boruları döşenmeye başlandı. Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından İncebel Tatil Sitesi yanında bulunan içme suyu hattından Kapıkargın Mahallesi Ördekgeçen Mevkii'ndeki içme suyu hattına su boruları çekilmeye başlandığı belirtti. 


Çalışmaları yerinde inceleyen Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, “Büyükşehir yasası ile tüm içme suları büyükşehir kontrolüne geçti. İçme suyu problemlerinin bizimle alakası olmamasına rağmen, halkımızın yaşadığı içme suyu sıkıntısına duyarsız kalmadık. 

incebel Tatil Sitesi'nde bulunan içme suyu hattından Kapıkargın Mahallesine yaklaşık 3 kilometrelik boru çekilmesi kararlaştırıldı. Kısa süre zarfında çalışmalar tamamlanınca Kapıkargın Mahallemizin içme suyu sıkıntısı kalmayacak. Bu güne kadar Kapıkargın Mahallesi'nde yaşayan halkımıza yaşattığımız bu sıkıntıdan dolayı hem Dalaman Belediye Başkanı olarak hem de Muğla Büyükşehir Belediye Meclis üyesi olarak halkımızdan özür dileriz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER