banner249

Kalp krizi geçiren başkan öldü

İncirliova'ya bağlı Acarlar Belde Belediye Başkanı Cafer Yıldırım, personeliyle tartışmasının ardından makamında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Kalp krizi geçiren başkan öldü
banner240

Yıldırım, Acarların 2 yıl içinde hayatını kaybeden üçüncü belediye başkanı oldu. Acarlar Belde Belediyesi’nde 3 dönem belediye başkanlığı görevini yürüten Yunus Şentürk'ün uzun süredir tedavi gördüğü rahatsızlığı nedeniyle 19 Ocak 2012 tarihinde vefatı sonrasında başkanlık koltuğuna oturan Adnan Yıldız’ın 06 Eylül 2012 tarihinde vefat etmesinin ardından Belediye Meclisinde yapılan seçim sonucu göreve gelen Cafer Yıldırım, bugün öğleden sonra görevi başındayken aniden rahatsızlandı. 


Bir belediye personeliyle tartıştıktan sonra bir anda fenalaştığı iddia edilen Yıldırım, 112 Acil Servis ambulansıyla Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yoğun bakım ünitesine kaldırılan Başkan Yıldırım, ilk tedavisinin ardından anjiyo için Aydın Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yıldırım, burada doktorların tüm müdahalelerine rağmen saat 18.00 sıralarında hayatını kaybetti. Acı haberi alan AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç ve AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Yakup Yılmaz, hastaneye gelerek Başkan Yıldırım’ın yakınlarına taziye dileklerini iletti. 

ACARLAR 2 YILDA 3 BAŞKANINI KAYBETTİ 
Acarlar Belde Belediyesi’nde üst üste 3 dönem belediye başkanı seçilen ve Acarlıların sevgilisi haline gelen Belediye Başkanı Yunus Şentürk'te (71) uzun süredir tedavi gördüğü kanser rahatsızlığı nedeniyle 19 Ocak 2012 tarihinde vefat etmişti. Şentürk’ün ölünün ardından yapılan meclis seçiminde Adnan Yıldız başkanlığa seçilmişti. 

Görevi başında kalbine yenilen Yıldız, Belediye Başkanlığı görevini ancak 7 ay gibi kısa bir süre yürütebildi. 2012 Ekim ayında göreve seçilen Cafer Yıldırım’ın da hayatını kaybetmesiyle Acarlar beldesi son 2 yıl içerisinde 3’üncü belediye başkanını da kaybetmiş oldu. 1994 yılında da Acarlar'da belediye başkanı seçilen ANAP'lı Durmuş Ali Akcan (57), göreve başladıktan 1 hafta sonra kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER