banner249

Kale esnafı siyasilerle buluştu

kale belediye düğün salonu'nda düzenlenen toplantıya kale belediye başkanı ismail yarımca, karaköy beldesi belediye başkanı servet karaman ve gölbaşı belde belediye başkan

Kale esnafı siyasilerle buluştu
banner240

Kale Belediye Düğün Salonu;nda düzenlenen toplantıya Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, Karaköy Beldesi Belediye Başkanı Servet Karaman ve Gölbaşı Belde Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, Kale Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Hayla, Kale Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İlyas Barçın, Kale Genç İşadamları Derneği Başkanı Özay Özgül ve siyasi partilerin ilçe başkanları ile çok sayıda esnaf katıldı.
Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, toplantıda yaptığı konuşmada, esnafın sorununun, aynı zamanda kendi sorunları olduğunu ifade etti.
Hayata geçirmek istedikleri projelerden birisinin de Kent Konseyi kurulması olduğunu dile getiren Yarımca, konseyde esnaf kesiminin de yer alacağını söyledi.
Kale Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayla ise sorunların dile getirilmesi ve çözümü için bundan sonra daha sık toplantı düzenleyeceklerini belirtti.
Esnaf ve sanatkarın kendilerini geliştirmesi için Türkiye;deki sanayi bölgelerine geziler düzenleyeceklerini kaydeden Hayla, işletmelerin büyümelerine katkı sağlamak amacıyla KOSGEB desteklerinden yararlanılması noktasında da yardımcı olacaklarını ifade etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER