banner249

İtfaiye binası hizmete girdi

tavas'ta mezarlık yanındaki eski itfaiye hizmet binası, belediyenin kendi imkanlarıyla bir ay süren bir çalışmayla yeniden düzenlendi. daha önce kullanılan binanın yıpranması

İtfaiye binası hizmete girdi
banner240

Tavas;ta mezarlık yanındaki eski itfaiye hizmet binası, belediyenin kendi imkanlarıyla bir ay süren bir çalışmayla yeniden düzenlendi. Daha önce kullanılan binanın yıpranması dolayısıyla bir kaç yıldır garaj yanındaki binada hizmet veren itfaiye, eski binada yapılan tadilatla yeniden buraya taşındı.
Tavas Belediye Başkanı Mehmet Karabay, Belediye Meclisi üyeleri Ahmet Nas, Halil Sümen, Seyhan Pamukçu Dobulga, Eyüp Kaçmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Turhan Veli Akyol ile yeni hizmet binasını ziyaret etti.
Karabay, ziyarette yaptığı açıklamada, eski hizmet binasının yeniden düzenlenerek faaliyete geçmesiyle itfaiye hizmetlerinin daha verimli verileceğine inandığını ifade etti. Karabay, binada 80 tonluk su havuzunun bulunduğu itfaiye aracı tanklarının 3 dakikada doldurulabildiğini, ayrıca yeni düzenleme ile itfaiye binasında kademe oluşturulup, itfaiye araçlarının yanı sıra, çöp, kepçe gibi araçların tamirinin de yapılabileceğini bildirdi.
İtfaiye Müdürlüğü;ne yeni araç gereç temininin yapıldığını dile getiren Karabay, iki yanmaz elbise de satın alındığını kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER