banner249

İŞKUR’dan öğrencilere kariyer planlaması

denizli Çalışma ve iş kurumu il müdürlüğünde görevli iş ve meslek danışmanları öğrencilerle buluştu.

İŞKUR’dan öğrencilere kariyer planlaması
banner240
Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü faaliyetlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Son olarak Denizli İŞKUR bünyesinde çalışan İş ve Meslek Danışmanlarından Burcu Erdoğ, Baran Koçak ve Burak Demirtop tarafından Pamukkale Üniversitesi Honaz Meslek Yüksek Okulu’nca 14-15-16 Mayıs tarihlerinde düzenlenen 4. Kariyer Günleri Etkinlikleri kapsamında Honaz Halk Eğitim Merkezinde stant açıldı.

Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ile yüz yüze yapılan görüşmelerde İŞKUR’un aktif işgücü hizmetleri kapsamında gerçekleştirdiği girişimcilik ve işbaşı eğitim programları ile mesleki eğitim kurslarını tanıtan danışmanlar, kariyer planlaması ile ilgili soruları yanıtlayıp, özgeçmiş (cv) hazırlama konusunda da öğrencileri bilgilendirdi. Ayrıca Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Danışmanlık ve İşe Yerleştirme Servis Şefi Vural Koç “İş Arama Becerilerini Geliştirme” temalı seminer verdi.

İŞKUR’a kayıt işlemlerinin de yapıldığı standa öğrenciler yoğun ilgi gösterirken, standı ziyaret eden öğrencilere ve vatandaşlara İŞKUR hizmetleri hakkında bilgi verildi. Bundan sonra da bu tür etkinliklerin devam edeceği bildirildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER