banner249

İlk 24 saatte ipi göğüslediler!

Yüz Haber.Com’un dün başlattığı anket çalışması ilk günden yoğun ilgi gördü. Son 24 saatte yaklaşık 10 bin kişinin oy kullandığı anketlerde 3 sim ön plana çıktı. Ve bu isimler arasında 2 kadın aday bulunuyor.

İlk 24 saatte ipi göğüslediler!
banner240

Denizli’de Cumhuriyet Halk Partisi’nde önseçime sayılı günler kala Yüz Haber.Com, anket çalışması başlattı. 23 aday adayının yarışacağı önseçimde yaklaşık 15 bin delege oy kullanarak 7 milletvekili adayını belirleyecek. 


Yüz Haber ise delegenin yanı sıra halkın görüşlerini yansıtan bir anket çalışmasına imza attı. Demokrasi anketi adı verilen anket için her vatandaş sadece 1 oy kullanabilecek. Oy kullanmak isteyenleri aynı IP numarasından ikinci bir oy kullanması mümkün olmayacak. Dün başlayan anket çalışması 20 Mart’ta sona erecek. Ve sonuçları 21 Mart’ta kamuoyuna duyurulacaktır. 

Dün itibariyle Yüz Haber Com’da ankete katılan 9 bin 700 vatandaş Cumhuriyet Halk Partisi’nde görmek istediği adayı oylayarak ön plana çıkardı. 24 saatte oy kullanan 9 bin 700 kişi, 23 aday adayı için oy kullandı. Öyle ki ilk 24 saatteki sonuçta 3 adaydan ikisinin kadın olması dikkat çekti. 

GÜNLÜK SONUÇLAR VERİLECEK
Aday adaylarından Melike Basmacı yüzde 17 oyla ilk sırayı alırken, Kazım Arslan yüzde 16, Özgül Okutan ise yüzde 14 oyla üçüncü sırada yer aldı. Diğer adayların yüzdelik oyları da 21 Mart günü kamuoyuna duyurulacak. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER