banner249

İftar sofrasında kaynaşıp sohbette dert dinliyorlar

denizli belediye başkanı osman zolan ve ak parti nihat zeybekci, katıldığı iftar sofralarında vatandaşla kaynaşıyor, sohbette dert dinliyorlar.

İftar sofrasında kaynaşıp sohbette dert dinliyorlar
banner240
Anafartalar Mahallesi’nde gerçekleştirilen mahalle iftarına katılan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşın Ramazan sevincini paylaştı. Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci’nin de katıldığı iftar programına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Sokak iftarları programında vatandaşı buluşturan Denizli Belediyesi bu kez Anafartalar Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasında yaklaşık bin 500 kişiyi ağırladı. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan ev sahipliğini yaptığı iftar programına Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci de katıldı.

Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Başkan Zolan ve eşi Berrin Zolan vatandaşlar ile tek tek selamlaştı ve Ramazanlarını kutladı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği programda ezanın okunması ile birlikte dualar okundu ve oruçlar açıldı.

Başkan Zolan burada yaptığı konuşmada “Davete icabet ederek bu güzel iftar ve kardeşlik sofrasını oluşturduğunuz için teşekkür ediyorum. Denizli’de Ramazan ayı huzurlu gidiyor. Her gün Denizli’nin farklı bir mahallesinde vatandaşlarımızla bir araya gelmek bizi son derece mutlu ediyor. Sağ olsunlar bu gün aramızda Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci de var. Bu akşam bizi yalnız bırakmadı. Sizlerle aynı sofrada bulunmak ve bu kardeşlik havasını teneffüs etmek bizim için bir keyif. Dualarınızdan bu ülkeye hizmet etmiş olan büyüklerimizi, bizleri, atalarımızı, şehitlerimizi, sevdiklerinizi eksik etmeyin. Hepinizin Ramazanı mübarek olsun” dedi.

Konuşmasına böylesine güzel bir organizasyonu gerçekleştirdiği için Başkan Zolan’a teşekkür ederek başlayan Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, sözlerini şöyle sürdürdü: “ Görüyorum ki oluşturulan bu birlik ve beraberlik biz de var oldukça kim ne yaparsa yapsın Allah bizi büyük belalara yaklaştırmayacaktır. Hepinizin Ramazanını kutluyorum. Zaman zaman aramızdan ayrıldın hissine kapılarak bunu bize aktaranlar ile karşılaşıyorum. Haftanın 3 günü Ankara’da isek 4 günü aranızdayız. Merak etmeyin. Biz sizleri, Denizli’yi değerli Başkanımız Osman Zolan’a emanet ettik. Çok güzel bir şekilde bizim bıraktığımız yerden projelerimizi hızlı bir şekilde devam ettiriyor. Nasıl sizleri ve Denizli’yi başkanımıza emanet ettiysek Başkanımız Osman Zolan’ı da sizlere emanet ediyorum. Bu güzel gecede bizlerle olan herkese teşekkür ediyor Ramazanınızı kutluyorum.”

İftarın ardından Anafartalar Kahvesi’nde vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Zolan ve Milletvekili Zeybekci, burada güvercin besleyen vatandaşlar ile bir süre sohbet etti. Zeybekci ve Zolan güvercinler hakkında bilgi aldı. Güvercin sahipleri belediyeden güvercin satışlarının yapılabileceği kapalı bir alan talebinde bulundu.

İftar sonrası ise Başkan Zolan’ın 2. durağı Aktepe Mahallesi 2. Etap TOKİ Konutları oldu. Vatandaşların ve özellikle çocukların yoğun ilgisi ve tezahüratları ile karşılanan Başkan Zolan, teravih sonrası gerçekleştirilen sohbet toplantısında vatandaşların bölgeye ilişkin taleplerini dinledi.

Alanda bulunan ve evlerinin balkonlarından ve pencerelerinden kendisini izleyen konut sakinlerinin Ramazanını kutlayan Başkan Zolan, sözlerini şöyle sürdürdü, “Taleplerinizi gidermek için elimizden gelen gayreti Denizli Belediyesi olarak göstereceğiz. Bildiğiniz gibi Bu bölgeye Denizli’nin en büyük ve en güzel parkının yapımı devam ediyor. Bu bölge Ak Vadi Parkı’nın tamamlanması ile birlikte bambaşka bir görünüme kavuşacak. Daha önce açıkta akan kanalizasyon alanının bulunduğu bölgede oyun oynayan çocuklarımız park bittiğinde basketbol, voleybol ve tenis ile diğer aktivitelerin bulunduğu alanda oyun oynar hale gelecek. Denizli’nin her köşesinden insanımız bu parkı görmeye gelecek. İnşallah seneye tıpkı İncilipınar Parkı’nda olduğu gibi Adalet Parkı’nda olduğu gibi Ramazan etkinlikleri gerçekleştireceğiz. Bu büyük projenin hayata geçmesinde büyük emeği olan Milletvekilimiz Nihat Zeybekci’ye teşekkür ediyorum”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER