banner249

Hyundai’de bu fırsat kaçmaz!

Denizli’de otomotiv satış ve müşteri memnuniyetinde lider konumda olan turkuaz otomotiv, farklı meslek gruplarına uyguladığı çok özel satış destek aktivitelerine ağustos ayında da çok özel fırsatlarla devam ediyor.

Hyundai’de bu fırsat kaçmaz!
banner240

Konu ile ilgili bilgi veren Turkuaz Otomotiv Satış Müdürü Murat Aşkın, Ağustos ayı boyunca emniyet teşkilatı, silahlı kuvvetler ve banka çalışanlarına yönelik çok özel fiyat destekleri ve kredi imkanları sunmaya devam ettiklerini söyledi. 


Bu ay sonuna kadar sürecek bu çok özel fırsatlardan yararlanmaları için bu meslek sahiplerini Turkuaz Plazaya davet ettiklerini ifade eden Aşkın, “Hyundaı markasının özellikle son 2 yılda modern premıum felsefesi ile üretttiği, ihtiyaçlara ve beklentilere fazlasıyla cevap veren harika otomobillerine en uygun fırsat ve koşullarda sahip olabilmeleri için firmamız her türlü imkan ve olanakları sunarak,otomobil tutkunlarını hyundaı sahibi yapmayı amaçlıyor’’ dedi. 

Yeni gelecek olan 2 adet araç hakkında bilgi veren Aşkın, “Suv segmentinin başarılı 4x4 aracı Hyundaı Santa fe modelini yenilediklerini,2.0 crdı 184 beygirlik 6 ileri otomatik vitesli ,7 kişilik iç hacmi,mükemmel tasarımı ve eşsiz donanımı ile suv segmentine yepyeni ve mükemmel bir araç kazandırdıklarını belirtti. 

Eylül ayında ülkemizde üretimine başlanacak ve tüm dünyaya ülkemizden ihraç edilecek olan Hyundaı i10 ile A segmentine yeni bir soluk getireceklerini, bu aracımızın da gerek tasarımı gerekse özellikleri ile a segmentinin yeni gözdesi olacağını ve otomobil severlere tanıtılacağını belirtti. Otomobil severleri bu çok özel fırsatlardan yararlanmaları için ağustos ayı boyunca Hyundai Turkuaz Plazaya davet ediyoruz. (Pazar günleri saat:11:00-17:00 arası açığız)

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER