banner249

Hurda otobüsler Sarayköy’e hibe edildi

İzmir Büyükşehir Belediyesi,’ne bağlı ESHOT’un 30 yaşındaki otobüsleri Denizli’nin Sarayköy Belediyesi’ne hibe edildi. Belediye şimdi bu 2 otobüsle öğrenci taşımacılığı yapıyor.

Hurda otobüsler Sarayköy’e hibe edildi
banner240

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, 20 yaş üzeri araçların trafikten çekilmesi için teşvik ederken İzmir Büyükşehir Belediyesi, ESHOT’a bağlı hurda araçlarını Denizli’nin Sarayköy İlçe Belediyesi’nin kullanması için hibe etti. 


Yaklaşık 1 ay önce Sarayköy’e gelen bu otobüsler, eğitim öğretim yılının başlamasıyla öğrenci taşımaya başladı. Bakanlığın 20 yaş üzeri araçları olası kazalara karşı trafikten çekmek için bir takım teşvikler verirken, Sarayköy’de 30 yaşındaki otobüslerin öğrenci taşıması bazı vatandaşların tepkisine neden oldu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
İzmirli
İzmirli - 3 yıl Önce

Arkadaşlar desteklemeyebilirsiniz de yalan haber yapmayın bari. 30 yaşında dediğiniz araba 1993 model olup hibe edildiği 2013 yılında 20 yaşında idi. Şu an bile hala çalışıyor olsaydı 27 yaşında olacaktı bu araç. 20 yaş da bir araç için ileri bir yaş ancak napsın İzmir Büyükşehir Belediyesi size sıfır araba mı göndersin ? Kamu tüzel kurumları arasında hibe esası nedir kullanılıp ihtiyaç fazlası duruma düşen taşınır malların bedelsiz şekilde başka kamu kurumlarına devridir. Ne bekliyordunuz 2013 model sıfır Mercedes mi gönderecektik ?

SIRADAKİ HABER