banner249

Horozla Kar’lı özçekim

Denizli’de etkili olan kar yağışı trafikte aksamalara neden olurken, gençler Çınar Meydanı’nda bulunan Horoz heykeli önünde özçekim yaparak karın tadını çıkardı.

Horozla Kar’lı özçekim
banner240

Ayrıca Denizli’nin merkezinde ve birçok ilçesinde okulların tatil edildiği açıklandı. Tüm yurtta etkili olan kar yağışı Denizli’de de akşam saatlerinden itibaren hızını artırdı.Yüksek kesimlerden başlayarak en son Denizli’nin merkezine de yamaya başladı. Çok hızlı bir şekilde yağan kar, bir süre sonra tutmaya başladı. 


Denizli’nin Cankurtaran Mahallesi’nde araçların zincirsiz geçişine izin verilmezken, Denizli'nin diğer giriş ve çıkışlarında da trafiğin kilitlendiği belirtildi. Çınar Meydanı’nda ise adeta kartopu savaşı yaşandı. Çınar Meydanı’nda bulunan Denizli’nin simgesi Horoz heykeli önünde onlarca vatandaş toplandı. Gençler horoz heykeli önünde özçekimler yaparak sosyal paylaşım sitelerinde paylaştı. 

Daha sonra birbirleriyle kartopu oynayan gençler uzun süre yağan karın tadını çıkardılar. Öte yandan yoğun kar yağışı Denizli’de okullarında tatil edilmesine yol açtı. Denizli Valiliği’nden yapılan açıklamada Çivril ve Sarayköy'de eğitim öğretime devam edileceği açıklandı. Kale, Çameli ve Güney ilçelerinde eğitime 2 gün ara verilirken, Denizli merkezi ve diğer tüm ilçelerde eğitime 1 gün ara verildiği kaydedildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER