banner249

Horoz düştü düşecek!

Denizlispor, deplasmanda aldığı Ankaraspor mağlubiyetinin ardından düşme hattına iyice yaklaştı. PTT 1. Lig takımı Denizlispor son zamanlarda alınan mağlubiyetlerin ardından moraller iyice bozuldu.

Horoz düştü düşecek!
banner240

Deplasmanda öne geçtiği Ankaraspor maçından 2-1 mağlup ayrılan yeşil-siyahlılar 22 puanda kalırken, yeşil-siyahlıların rakiplerinin haftayı puanla kapaması takımı düşme hattına biraz daha yaklaştırdı. Adanaspor ve Boluspor’un 1 puan üzerine olan Denizlispor, Çarşamba günü oynayacağı Şanlıurfaspor maçından 3 puanla ayrılmanın hesabını yapıyor. Alacağı galibiyetle düşme hattından uzaklaşmak isteyen yeşil-siyahlılar, daha sonra deplasmanda oynayacağı Adanaspor maçında da puan arayacak. 


Şanlıurfaspor maçında mutlaka 3 puan alacaklarına inandığını belirten Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, "Takım olarak Ankaraspor maçında iyi oynadık ancak yediğimiz gollere engel olamayınca puandan olduk. Artık puan kaybına tahammülümüz kalmadı. Şanlıurfaspor maçıyla birlikte çıkışa geçerek alt sıralardan kurtulmamız gerekir" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER