banner249

Horoz 1 puanla döndü

PTT 1. Lig'in 8. haftasında Denizli Atatürk Stadı'nın bakımda olması nedeniyle Antalya'da oynanan karşılaşmada Denizlispor ile Adanaspor golsüz berabere kaldı.

Horoz 1 puanla döndü
banner240

Denizlispor Teknik Sorumlusu Ümit Turmuş, gol yollarında eksikliklerinin olduğunu belirterek, "Bugün bir faktörü elemine ettik, pozisyon vermedik ve gol yemedik" dedi. 


Maçın ardından düzenlenen bası toplantısında konuşan Denizlispor Teknik Sorumlusu Ümit Turmuş, yeni bir döneme başladıklarını kaydederek, Adanaspor karşısında tek amaçlarının kazanmak olduğunu söyledi. Sahada kazanmak için mücadele ettiklerini ifade eden Turmuş, "Bunun içinde sahada mücadelede, top kazanma ve rakibe oynatmama oranımıza yüz üzerinden yüz verebiliriz. Gol yollarında eksiğimiz var. 

Milli takıma arasında bu eksiklikleri gidermeye çalışacağız. Denizlispor takımı son 3 maçında, 8 gol yemiş ama gol atamamıştı. Bugün bir faktörü elemine etik. Pozisyon vermedik ve gol yemedik. Bu ileriki haftalar için olumlu olacak" diye konuştu. Yeşil-siyahlı futbolcu Mert Çakar ise sahada çok koşan baskılı oynayan bir Denizlispor'un olduğunu kaydetti. Sahaya çıkarken hedeflerinin 3 puan olduğunu ifade eden Çakar, "Sahada elimizden geleni yapmaya çalıştık. Gol yollarında şanssızdık. İyi mücadele ettik" dedi. 

Yusuf Emre'de iyi mücadele ederek sahada takım olduklarına vurgu yaparak, "Son haftalarda takım olmada sıkıntı çekiyorduk. Bir tek eksiğimiz final paslarıydı. Gol bulabilirdik. Adanaspor'un gol pozisyonu yoktu. Önümüzdeki haftalarda gol bulursak, puan ve puanlar alırız" şeklinde konuştu. 

ADANASPOR CEPHESİ 
Adanaspor Teknik Sorumlusu Eyüp Arın da iki sıkıntılı takımın mücadelesinde orta sahada kısır bir maçın geçtiğini söyledi. Oyunun genelde orta sahada geçtiğine dikkati çeken Arın, "Oyunun hakkı beraberlikti. Bizim açımızdan üzüntü verici sahada istediklerimizi yapamadık. Sahada sıkıntılarımız vardı. İlerleyen haftalarda iyi neticeler alarak üst sıralara çıkmak istiyoruz" açıklamasında bulundu. Adanasporlu futbolcu Ahmet, galibiyet istemelerine rağmen başarılı olamadıklarını ifade ederek, "Fazla mücadele edemedik. Orta alanda geçti maç. Karşı takım fazla bastıramadı. Bizim açımızdan deplasmanda bir puan almak iyi" dedi. Ali Zorlu ise iki takımında sahada iyi mücadele ettiğini kaydederek, "Maç orta sahada geçti. İstediğimiz oyunu oynayamadık. Deplasmanda bir puan iyidir" ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER