banner249

Hilton Pamukkale’ye geliyor

Dünyaca ünlü Hilton Otelleri Denizli’ye geliyor. Denizli’de yatırım yapma kararı alan Hilton Otelleri, bu yıl yapılacak ve 350 yatak kapasiteli olacak.

Hilton Pamukkale’ye geliyor
banner240

Denizli turizm anlamında bölgenin merkezi olma yolunda hızla ilerliyor. Son yıllarda yapılan çalışmalar ile termal turizm başta olmak üzere, kış turizmi ve kültür turizmi konusunda önemli değerlerini gün yüzüne çıkartan Denizli, önemli firmalarında dikkatini çekiyor. 


Denizli’nin turizm anlamındaki bu gelişimini fark eden önemli yatırımcılardan biri daha Denizli’de yatırım yapma kararı aldı. Dünyaca ünlü Hilton Otelleri yönetimi beyaz cennet Pamukkale’de otel yapacaklarını açıkladı. Pamukkale’nin Karahayıt Mahallesi’ne yapılacak olan otelin arsası ise geçtiğimiz hafta yapılan görüşle ile firma tarafından alındı.

MHP Pamukkale Belediye Meclis üyesi ve Denizlili İşadamı Nihat Aracı’ya ait olan arsayı satın alan firma, bu yıl içerisinde yatırımına başlayacak ve kısa sürede Hilton Otelini tamamlayacak. Pamukkale’de yapılacak olan Hilton Oteli, 5 yıldızlı ve uluslar arası bir otel olma özelliğine sahip olacak. 

Yeni yapılacak olan ve 350 yatak kapasiteli olacak olan Hilton Oteliyle birlikte bölgedeki yatak sayısı bin 850’e ulaşmış olacak. Yapılacak olan yatırım hakkında bilgi veren MHP Pamukkale Belediye Meclis Üyesi Nihat Aracı, “Denizli’nin turizm değerleri artık fark edilmeye başladı. 

Bu kapsamda dünyaca ünlü Hilton Otelleri Denizli’de yatırım yapma kararı aldı. Karahayıt bölgesine yapılacak olan Hilton Oteli 5 yıldızlı olacak. Firma ile arsa konusunda tüm anlaşmaları yaptık. Böyle bir yatırımın ilimize gelmesi çok önemli” dedi. Otelin en üst sekmeni bir yapıya sahip olacağını ifade eden Aracı, “Hilton Otel 3 bin metre termal tedavi merkezi alanına sahip olacak. 48 bin metre kare alan üzerine kurulacak olan otel Pamukkale’nin travertenlerine 600 metre uzaklıkta olacak” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER