banner249

Herkesin merak ettiği tarih beli oldu!

Denizli’de 30 Kasım 2014 tarihinde temeli atılan Anafartalar, Dokuzkavaklar, Karşıyaka, Aktepe ve Sümer Mahallerini doğalgaza kavuşturacak çalışmalar devam ediyor.

Herkesin merak ettiği tarih beli oldu!
banner240

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Anafartlar, Dokuzkavaklar, Karşıyaka, Aktepe ve Sümer Mahallerini kapsayan doğalgaz çalışmalarını inceledi. Başkan Zolan'a Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör ve Enerya Denizli Bölge Müdürü Mehmet Akif Tulukçu eşlik etti.


Çalışmaların geldiği aşama konusunda Enerya AŞ. yetkililerinden bilgi alan Başkan Zolan, çalışan personele kolaylıklar diledi. Anafartalar Mahallesi'nde ana hat imalatlarının tamamlandığı, gazlama için çalışmaların devam ettiği belirtilirken, bölgede abone işlemini tamamlayan binalara servis kutusu bağlantısının ise nisan ayı sonuna kadar gerçekleştirileceği ifade edildi.

Dokuzkavaklar Mahallesi'nde ise ana hat çalışmalarına 2 ekip olarak başlandığı, toplam 24 bin metre ana hat imalatının gerçekleştirileceği ve 15 Mayıs tarihine kadar ana hat işlemlerinin tamamlanmasının planlandığı ifade edildi. Karşıyaka Mahallesi'nde da çalışmalar kapsamında 23 bin metre ana hat imalatı gerçekleştirileceği, yatırımının haziran ayı içerisinde bitirilmesinin planlandığı kaydedildi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli'nin bir zamanlar hava kirliliğinde Türkiye'de ilk sıralarda olduğunu hatırlattı. Denizli'nin yaklaşık 10 yıl önce doğalgaz ile tanıştığını kaydeden Başkan Zolan, "Doğalgaz ağımızın genişlemesiyle birlikte kentimizin havası her yıl daha da temiz bir hal alıyor. Yapılan bu yatırımlarla da hava kalitesinde daha üst seviyelere geleceğiz" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER