banner249

HER YOKUŞU KENDİ TIRMANIYOR

volkswagen in yeni modeli yeni amarok pick-up’ın batı otomotiv de yapılan basın lansmanında aracın arazi hâkimiyeti basın mensuplarını hayrete düşürdü. Çetin arazi koşullarında bana mısın demeyen araç

HER YOKUŞU KENDİ TIRMANIYOR
banner240
Volkswagen in yeni modeli Yeni Amarok Pick-Up’ın Batı Otomotiv de yapılan basın lansmanında aracın arazi hâkimiyeti basın mensuplarını hayrete düşürdü. Çetin arazi koşullarında bana mısın demeyen araç 45 derecelik açılardan kendisi inip kendisi çıkabiliyor.

EN İYİ ARAZİ KABİLİYETİNE SAHİP PİCK-UP
Volkswagen Amarok’ta güç aktarımı bakımından iki farklı kavram sunuluyor; isteğe bağlı dört tekerlekten çekiş ve arkadan itiş. Dört çeker modellerde, araç hareket halindeyken, tek bir düğmeye basarak kolayca 4 çeker sistemi devreye alınıp, çıkartılabiliyor. Bir düğmeye basarak devreye sokulan diğer bir standart özellik de Off-Road ABS  (arazi için ABS) özelliği. Bu sistem, arazide ve çakıllı yollarda aracı, zemine gömerek takoz etkisi yaratıyor ve fren mesafelerini önemli oranda azaltıyor. Bu özellik sayesinde Amarok, 45 derecelik yokuşlarda, tam dolu olsa bile rahatlıkla duruyor.
 
Yokuş yukarı çıkış ve iniş asistanı da Volkswagen Amarok’un tüm versiyonlarında standart olarak sunuluyor. Bu sistem sayesinde hiç bir pedala basmadan 45 derece eğimli araziye bile tırmanıp aynı şekilde inilebiliyor. Bu sistem, sürücünün ayağını frenden çekmesine rağmen aracı kaydırmıyor ve kalkış için yeterli güç oluşana kadar freni bırakmıyor. Hem rampa iniş ve çıkışları kolaylaştırıyor hem de aracın kayarak devrilme riskini azaltıyor.

MAKSİMUM KONFOR SAĞLIYOR
Sınıfında sadece Volkswagen Amarok’ta sunulan ’Özel Kılavuz Sistemi‘, arazi şartlarında devreye giriyor ve vites kolundaki titreşimi minimuma indirerek büyük kullanım kolaylığı sağlıyor. Ayrıca Amarok’ta sunulan bir diğer özellik de yanlış vites geçişlerinin önüne geçen kilitleme çubuğu sistemi. Bu özellik sayesinde zor yol şartlarında sürücünün hata yapmasının önüne geçiliyor ve şanzıman korunuyor.

EN DÜŞÜK YAKIT TÜKETİMİNE SAHİP PİCK-UP
Volkswagen Amarok, çift turbo özellikli 163 PS 2.0 BiTDI motoru sayesinde her yol şartında yüksek performans sağlıyor. 163 PS güç üreten motor, çift turbo özelliği sayesinde en dik rampalarda bile yüksek performans ve çekiş sağlıyor.
Volkswagen Amarok 5. viteste maksimum hıza ulaşırken, 6. viteste yakıt tüketimini düşürüyor. Bu sayede sınıfının en düşük yakıt tüketimine sahip olan Volkswagen Amarok’un 4x4 seçeneği 100 kilometrede sadece 7,8 litre yakıt harcıyor.  
Yeni teknolojiler geliştirirken performans unsurunun yanı sıra doğaya da azami önem veren Volkswagen’in Amarok’ta kullandığı 2.0 BiTDI motor da düşük CO2 emisyon değeri ile son derece çevreci.
55 bin 765 TL’den başlayan fiyatlarla Batı Otomotiv’de
Sınıfında bir çok konuda ilklere imza atan ‘’Yeni Amarok Pick-up ‘’ 55.765 TL den başlayan fiyatlarla Pick-Up severleri Batı Otomotiv de bekliyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER