banner249

“Hekime şiddeti yakından takip ediyoruz”

chp denizli merkez ilçe başkanı Ömer yurtseven, denizli tabip odası başkanlığı'na seçilen gökhan deda'ya yaptığı nezaket ziyaretinde hem doktor atamalarını hem de hekime yapılan şiddeti yakından takip ettiklerini açıkladı.

“Hekime şiddeti yakından takip ediyoruz”
banner240
Merkez ilçe yöneticileri ile birlikte yeni seçilen Tabip Odası;nın yeni yönetime başarılar dileyen Yurtseven, ziyarette Denizli;de hekimlere yönelik baskıları da gündeme getirerek şunları söyledi, ;;Gerek haksız doktor atamaları gerekse hekimler üzerindeki şiddet olaylarını yakından takip ediyoruz. Sağlık hizmetlerinin paralı hale getirilmeye çalışıldığı bir dönemde sağlık çalışanlarını baskı altında tutma, sindirme ve korkutma kampanyasını protesto ediyoruz. CHP olarak bu konuda haklının yanında haksızlığın karşısında olacağız. Hukuku savunacağız, hukuksuzluklara karşı savaşacağız. Son olarak AKP İl başkanı Avni Örki;nin eşinin iptal edilen atamasının yeniden Denizli merkezine yapılması Türkiye gündeminde de geniş yankı buldu. Siyaset dokulu, AKP kokulu bu atamayı iptal ettirmek için mücadele edeceğiz. Bu işin peşini asla bırakmayacağız.;;

Denizli Tabip Odası Başkanı Gökhan Deda da, sağlık çalışanlarının itibarsızlaştırmak istendiğini savunarak, ;;Sağlık sektöründe hekimler ucuz iş gücü olarak görülmeye başlandı. Odamız şiddet olaylarıyla ilgili açılan tüm davaları kazandı. Bu durum haklılığımızı, aynı zamanda haksızlıklara karşı kararlı mücadelemizi ortaya koyuyor. Haksız atama ve uygulamalara karşı bizler de her platformda sesimizi çıkarıp demokratik tepkimizi ortaya koyacağız;; diye konuştu.



Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER