banner249

Haydi Denizli bornoz yürüyüşüne

Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği (DETGİS) Başkanı İsa Dal, Dünya, Türk Havlu ve Bornoz Günü kapsamında Pazar günü yapılacak yürüyüşe herkesi bornozuyla davet etti.

Haydi Denizli bornoz yürüyüşüne
banner240

Bu yıl 5. kez düzenlenecek olan Dünya, Türk Havlu ve Bornoz Günü ile ilgili olarak DETGİS Başkanı İsa Dal, Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonu’nda basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısına Denizlispor’a destek vermek için yeşil siyah bornozlarla gelen DETGİS üyeleri, 5 yaşındaki Asya isimli kıza da sarı bornoz giydirdi. 


Bu şekilde basın mensuplarına poz veren DETGİS üyeleri hafta sonu yapılacak etkinliklere herkesi davet etti. DETGİS Başkanı İsa Dal, bu yıl 5. kez düzenlenecek olan Dünya, Türk Havlu ve Bornoz Günü’nün her geçen gün büyüdüğünü belirterek, ‘’ Bu organizasyonu ilk yaptığımızdan bu yana günden güne büyüdük. Bu yıl yaptığımız organizasyonda birçok paydaşımız var. Hepsine teşekkür ediyoruz. 

6 Mart Pazar günü sabah saatlerinde defilemiz olacak. Asıl organizasyonumuz ise Delikliçınar Meydanı’nda olacak. 12:30’da Dünya, Türk Havlu ve Bornoz Günü için kortej yürüyüşü gerçekleştireceğiz. Yürüyüşümüz yine her zamanki gibi bornozlarımızla olacak. Bu yürüyüşte ayrıca bornozlu dans gösterilerimiz de olacak. Biz herkesi bu yürüyüşe bornozlarıyla davet ediyoruz’’dedi. 

Bu güne özel 20 bine yakın havlu üretildiğini kaydeden Dal, ‘’ Bu gün için özel üretilen havlularımız var. Bu havluları hayır işlerinde kullanmak istiyoruz. Üretilen havluları Çocuk Esirgeme, Huzurevi gibi kurumlara götürmek ya da muhtaç aileler için kullanacağız. Bu sayede her yaştan, her gruptan insan ulaşacağız. Ayrıca sosyal medyadan bizi takip edenler arasından yapacağımız çekilişle de sürpriz hediyeler vereceğiz’’diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER