banner249

Halk günleri başlıyor

Denizli'deki birçok projede vatandaşların fikrini alarak katılımcı yönetim anlayışını ön planda tutan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, önümüzdeki salı günü başlatacağı "Halk Günü"nde Denizli halkı ile buluşacak.

Halk günleri başlıyor
banner240

Her ayın ilk salı günü vatandaşlarla bir araya gelecek olan Başkan Zolan'ın 4 Ağustos Salı günü düzenleyeceği ilk Halk Günü Denizli Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleşecek. 


Denizli'de gerçekleştirdikleri bir çok projede, vatandaşların fikrini gerek anket gerekse mektup gibi çeşitli iletişim araçlarıyla alarak katılımcı yönetim anlayışını benimseyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, düzenleyeceği halk günü ile on binlerce insanla buluşacak. Her ayın ilk salı günü Denizli Büyükşehir Belediye binasında düzenlenecek olan Halk Günü'nde vatandaşlarla bir araya gelecek olan Başkan Zolan ile ilk toplantı 4 Ağustos Salı günü saat 10.00'da gerçekleştirilecek. 

HALK GÜNLERİ GELENEKSEL HALE GELECEK 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bugüne kadar yaptıkları her hizmette "önce insan" anlayışını benimsediklerini ifade ederek, bunun da beraberinde başarıyı getirdiğini söyledi. 

Bulundukları her ortamda vatandaşların istek, talep ve sorunlarını dinlediklerini, son olarak Ramazan ayı boyunca binlerce Denizlili ile dertleşme imkanı bulduklarını kaydeden Başkan Zolan, "Vatandaşlarımızın fikir ve önerileri bizler için çok önemli. Bu görüşlerin yerel yönetici olarak bizlere daha fazla katkı sağlayacağını düşünüyorum. Bu nedenle her ayın ilk salı günü Halk Günü düzenleyeceğiz. Geleneksel hale getireceğimiz bu proje ile vatandaşlarımızla bir araya gelip onların sorun, istek ve taleplerini dinleyeceğiz" dedi. 

RANDEVU ALMAK YOK 
Geçen yıl Denizli'de 400 bin kişiye mektup gönderdiklerini, bu mektuplarda vatandaşlardan gelen taleplerin kentin 5 yıllık strateji planını belirlemede büyük rol oynadığını kaydeden Başkan Zolan, şöyle konuştu: "Halk günlerinde ise vatandaşlarımızla bire bir görüşüp, karşılıklı konuşacağız. Her ay düzenli olarak gerçekleştireceğimiz bu günde, halkımızın sorun, istek ve önerilerini dinleyeceğiz, dertlerine çare olmaya çalışacağız." 

Halk günlerinde vatandaşların randevu almadan sorunlarını kendileriyle birebir paylaşma imkanı bulacağını vurgulayan Başkan Zolan, "Halkımız burada ihtiyaçlarını doğrudan anlatacak, bizlerde bu dertlere çare olmak için gayret sarf edeceğiz" diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER