banner249

Hadise, Kuşadası’nı yerinden oynattı

kuşadası'nda düzenlenen 20.altın güvercin Åžarkı ve beste yarışmasının içerisinde yer alan meydan konserlerinin son gününde sahne alan ünlü sanatçı hadise, sergilediği şovuyla kuşadası'nı salladı.

Hadise, Kuşadası’nı yerinden oynattı
banner240
Kuşadası;nda düzenlenen 20.Altın Güvercin Şarkı ve Beste Yarışmasının içerisinde yer alan meydan konserlerinin son gününde sahne alan ünlü sanatçı Hadise, söylediği parçalarla ve dansçı kızlarla birlikte sergilediği seksi dans şovu ile Kuşadası;nı salladı.

Cem Dosluk ve Barış Meydanında gerçekleştirilen meydan konserlerinin son gecesinde “Zakkum” ve “Hadise” yer aldı. Sahneye ilk olarak gelen Zakkum grubu birbirinden güzel parçalar söyleyerek kendilerini izlemeye gelen hayranlarını coşturdu.

Zakkum grubunun ardından ünlü sanatçı Hadise sahne aldı. Sahnede birbirinden hareketli parçalar seslendiren Hadise, 1.5 saat sahnede kaldı. Hadise;yi görmek isteyenler adeta izdiham yaratırken emniyet yetkilileri konser alanının güvenliğini sağlamayı başarırken özel güvenlik görevlileri ve zabıtalar ise sıkı çalışmalarına rağmen bazı Hadise hayranı erkeklere engel olamadı. Hadise hayranı erkekler seksi sanatçıyı daha yakından göre bilmek için konser alanına konan polis barikatının üzerinden atladı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER