banner249

Güney Ege;de deniz ve güneş keyfi

güney ege'de sıcak havayı fırsat bilenler deniz kenarlarına akın etti, bazı vatandaşlar denizde yüzdü.

Güney Ege;de deniz ve güneş keyfi
banner240
Güney Ege;nin gözde turizm merkezleri Marmaris, Bodrum ile Fethiye;de yağışlı ve soğuk havanın ardından güneş yeniden yüzünü gösterdi. Bahardan kalma sıcak havayı fırsat bilenler deniz kenarlarına akın etti.

Hava sıcaklığının 17 dereyi bulduğu Marmaris;te vatandaşlar, Marmaris Halk Plajı ve Uzunyalı Sahili;ndeki kafeterya ve parklardaki banklarda oturarak güneşlendi. Parkları dolduran çocuklar, oyunlar oynayarak vakit geçirdi. Bazı Marmarisliler sahilde köpeklerini gezdirirken, bazıları ise oltalarıyla balık tutmaya çalıştı. Deniz suyunun 18 derece ölçüldüğü Marmaris;te bazı vatandaşlar ise yüzmeyi tercih etti.

Havanın sıcaklığını fırsat bilenlerden Zeliha Şıngar ise uzun süre denizde yüzdü. Marmaris;te yazlığı olduğunu ve her sene tatile geldiğini belirten Şıngar, ;;Bugün yürüyüş yaparken güzel havayı görünce denize girmek istedim. Bu yıl deniz suyu çok sıcak. Deniz temiz olunca girmeden yapamadım. Eskiden su soğuk olurdu, bu mevsimde şimdi soğuk gelmiyor bana. İstanbul;da yaşıyorum, kasımda Marmaris;e geldim ve o günden beri fırsat buldukça denizde yüzüyorum;; dedi.
Hava sıcaklığının 15 derece ölçüldüğü Bodrum ve Fethiye ilçelerinde de vatandaşlar güneşli havanın tadını çıkardı. Deniz kenarında yürüyüş yapanlar, kafeteryalarda oturarak güneşlendi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER