banner249

Güçlü kadın güçlü aile demek!

Ak Parti İl Başkanı Avni Örki, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Güçlü kadın güçlü aile demek!
banner240

Örki mesajında şu sözlere yer verdi; “Kadınlarımız aile kurumumuzun temel taşı, temsilcisi, taşıyıcısı ve koruyucusudur. Millet olarak güçlü olmamız aile yapımızın güçlü olmasına bağlıdır. Güçlü aile yapımız da güçlü kadınlara bağlıdır. Onlarsız bir Dünya, onlarsız bir hayat mümkün değildir. 


Onlar bizim baş tacımız, annemiz bacımızdır. Onlar dün cephede Nene hatun, Halime çavuş. Kara Fatma, kılavuz Hatice, Süreyya hanımdır. Onlar cephede omuz omuza çarpıştılar. Bu güzel ülkenin her karışında onların emeği, alın teri ve savaşta dökülen kanı var. Onlar Cennet anaların ayağı altındadır müjdesini almış en büyük şanslılardır. 

Bu büyük müjde gerçekte onların önemini anlatmaya yetmektedir. Ak Partinin en büyük idealleri içinde mutlu ve sevgi dolu bir toplum tesis etmek vardır. Mutlu toplumun temelinde de mutlu kadınlar vardır. Bizler bu anlayışla kadınlarımıza hak ettikleri değerin verilmesi için gece gündüz demeden sürekli çalışıyoruz. Onların toplumsal sorumluluklarda yeterince yer alması için onlara güvenimizi ortaya koyuyor ve yasal düzenlemeleri yapıyoruz. 

Biz de Ak Parti Denizli Teşkilatı olarak güvenimizi ortaya koyduk ve teşkilat görevlendirme ve çalışmalarında onlara erkeklerden daha fazla sorumluluk yükledik. 8 Mart Dünya Kadınlar gününü en içten duygularla tebrik ediyor tüm kadınlarımıza enderin saygılarımı sunuyorum.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.