banner249

Genç Denizlililer doğa yürüyüşünde buluştu

denizli belediyesi genç denizli projesi kapsamında bir yeniliğe daha imza atıldı. daha önce birçok etkinlikte türkiye’ye de örnek olan genç denizlililer, bu kez de onlarca genci doğa yürüyüşüyle bir araya getirdi.

Genç Denizlililer doğa yürüyüşünde buluştu
banner240
Denizli Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü organizasyonunda, gençler hem spor yaptı hem de doğayla iç içe uzun süre unutamayacakları güzellikte bir gün geçirdi.
Genç Denizli üyesi gençler, Denizli Belediyesi önünde buluştu. Burada toplanan gençler, araçlarla Servergazi’ye geçti.

Ardından kanyona kadar inen gençler buradan doğa yürüyüşüne başladı. Yaklaşık 5 km yürüyen gençlere Denizli Doğa Sporları Kulübü (DENDOFF) 4x4 araçlarıyla eşlik etti. Hem gençlerin doğa yürüyüşü hem de DENDOFF’un 8 araçlık 20 kişiden oluşan ekibin doğa gezisi renkli görüntülere sahne oldu. Gençler, yol boyunca yürürken birbirleriyle tanışma ve kaynaşma imkanı da buldu. Yürüyüşün sonunda temiz havayı ciğerlerine kadar çekerek sağlıklı yaşamın büyüsünü keşfeden gençler, güzel bir gün geçirdi. Bu arada DENDOFF’un da 4x4 araçlarıyla gösterileri de nefesleri kesti. Burada gençlere Denizli Belediyesi’nin hazırladığı çeşitli ikramlar sunuldu. Gençler, geldikleri yoldan tekrar yürüyerek, yaklaşık 10 km’lik doğa yürüyüşünü tamamladı. Doğa yürüyüşüne ambulans ve arama kurtarma ile itfaiye ekipleri de eşlik etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER