banner249

Gemi, “Herkese eşit hizmet götürüyoruz”

serinhisar belediye başkanı hüseyin gemi, ''bizim gözümüzde tüm halkımız eşittir, herkese eşit hizmet götürmeye çalışıyoruz'' dedi.

Gemi, “Herkese eşit hizmet götürüyoruz”
banner240
Gemi, 8 yıllık hizmet süresini değerlendirerek, belediye olarak veremeyecekleri hiçbir hesabın olmadığını söyledi. Maaşların ödenemediği, araçların depolarına benzin ve mazot alınamadığı dönemlerin unutulmaması gerektiğini anlatan Gemi, şöyle konuştu, ;;Ben yeniden bunların muhasebesini yapacak değilim. Ancak gelinen nokta da bellidir. Bugün yatırımlara ait olarak 400 bin liramız vadeli hesapta hazır bir haldedir. 10 Nisan 2012 tarihi itibariyle 350 bin lira nakdimiz mevcuttur. Dolayısıyla yatırımların yapıldığı, hizmetlerin aksamadığı bir olguya kavuştuk. Bunları gururla dile getiriyorum. Araç parkımızın yüzde 80;ini yeniledik. Kilit parke taşı üretim tesisimizden elde ettiğimiz, kendi parke taşı üretim tesislerimizden elde ettiğimiz parke taşlarıyla yollarımızın ve caddelerimizin çoğunun yeniden düzenlenmesini sağladık. Yapılan doğru tercihlerle içme suyu sorunumuzu kökten çözdük. Yeni pazar yerimiz hemen hemen bitti ve hizmete hazır hale getirildi. Mahalle ve insan ayrımı yapılmadan hizmet götürmenin tatlı bir telaşı içindeyiz. Bizim gözümüzde tüm halkımız eşittir, herkese eşit hizmet götürmeye çalışıyoruz. Kimsenin kimseden bir üstünlüğü yoktur. Bu ana felsefemizdir.;;

Öte yandan iki dönemden bu yana Meclis Üyeliği ve Meclis Başkan Vekilliği görevlerinde bulunan CHP;li Cemal Karçkay;ın istifasıyla boşalan üyeliğe, 29 Mart 2009 yılında yapılan yerel seçimlerde Belediye Meclisi yedek üyeliğine seçilen CHP;li Ahmet Hankulu getirildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER