banner249

Gazetecinin mutlu günü

Afyonkarahisar'da protokol üyeleri, bugün kentte görev yapan bir basın mensubunun nikah töreninde bir araya geldi.

Gazetecinin mutlu günü
banner240

Anadolu Ajansı (AA) Afyonkarahisar Muhabiri Mustafa Güngör ile Sevim Esra Gültekin çifti bugün gerçekleştirilen nikah töreniyle dünya evine girdi. Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen nikah töreninde çiftin nikahını Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban kıydı. 


Nikah şahitliklerini Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve Afyonkarahisar Gazeteciler Dayanışma Derneği (AGD) Başkanı Mehmet Abdioğulları yaparken, Güngör’ün meslektaşları da arkadaşlarını yalnız bırakmadı. Kıyılan nikahın ardından Güngör çiftçi, aile cüzdanlarını Vali Balkanlıoğlu’nun elinden aldı. 

Çiçeği burnunda çifte tavsiyelerde bulunmayı ihmal etmeyen Vali Balkanlıoğlu, evlilik müessesesinin Türk toplumunda ve İslam dininde önemli bir yere sahip olduğunu kaydederek, çiftin ömürleri boyunca birbirlerine saygı ve sevgilerini azaltmamalarını söyledi. 

Vali Balkanlıoğlu’nun ardından çifte tavsiyelerde bulunan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da olaya esprili bir dille yaklaştı. Gazeteci Mustafa Güngör’e seslenen Başkan Çoban, “Mustafacığım ben 29 yıllık evli olan bir kardeşin olarak tek kelime ile şunu söylüyorum, ‘İtaat et, rahat et’. Emin ol çok faydasını göreceksin” dedi. 
Nikah töreni sonrası mutlulukları yüzlerinden okunan Güngör çifti, nikah sonrası törene katılan yakınları ve arkadaşlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER