banner249

Gazetecilerin 28 Şubat soruşturması mesaisi başladı

28 Åžubat sürecinde dönemin genelkurmay genel sekreteri olan emekli tümgeneral erol Özkasnak'ın, bodrum ilçesinde bulunan evinin önünde gazeteciler gün boyunca bekledi.

Gazetecilerin 28 Şubat soruşturması mesaisi başladı
banner240
Bazı basın organlarında, özel yetkili Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği;nin yürüttüğü 28 Şubat Soruşturması kapsamında evinde arama yapılacağı ve gözaltına alınacağı yönünde iddialar yer alan Erol Özkasnak;ın, Yalıkavak beldesi Gökçebel mevkisindeki evinin bulunduğu sitenin önünde gazeteciler gün boyunca bekleyişini sürdürdü.

Siteye yaklaşık 300 metre mesafede bulunan karakolda görevli iki asker, evin bulunduğu sitenin girişinde uzun süre nöbet tuttu. Daha sonra bu askerlerin yerine, sivil kıyafetli bir askeri personel nöbeti devraldı. Eve girerek Özkasnak ile görüşen asker, gazetecilere herhangi bir açıklama yapılmayacağını iletti.

Akşam üzeri eve gelen bir misafirini bahçede karşılayan Özkasnak, bu sırada gazetecilerin ;;Bir açıklama yapacak mısınız-;; sorusuna, ;;Daha ne söyleyeyim ya;; karşılığını verdi. Misafirini uğurladıktan sonra bahçesini hortumla sulayan Özkasnak, gazetecilerin ısrarlı sorularını yanıtsız bıraktı.
Gazeteciler emekli Tümgeneral Erol Özkasnak;ın evinin önünde beklemeye devam ediyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER