banner249

Gazeteciler Sürgün İneği izledi

Denizli Gazeteciler Cemiyeti tarafından Teras Park Alışveriş Merkezi ile Avşar Sinemalarının organizasyonuyla düzenlenen sinema etkinliği Denizlili gazetecileri bir araya getirdi.

Gazeteciler Sürgün İneği izledi
banner240

Teras Park AVM, Avşar Sinemalarında yapılan etkinliğe gazetecilerin ve ailelerinin ilgisi ise oldukça yoğun oldu. 


Denizli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu tarafından alınan kararla ile birlikte Teras Park Alışveriş Merkezleri ve Avşar Sinemaları organizasyonuyla gazetecilere ve ailelerine yönelik sinema etkinliği düzenlendi. 

Teras Park Alışveriş Merkezleri içerisinde bulunan Avşar Sinemalarında gerçekleştirilen etkinliğe, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Varol, Yönetim Kurulu Üyeleri, Teras Park Alışveriş Merkezi yetkilileri, Avşar Sinemaları Yetkilileriyle çok sayıda Denizli Gazeteciler Cemiyeti üyesi katıldı. Gün boyu haber temposu içerisinde yoğun bir mesai harcayan gazeteciler, sinema etkinliğine aileleriyle birlikte stres attı. 

Kokteyl ile başlayan etkinlikte, gazeteciler ve aileleri bol bol sohbet edip, birbirleriyle kaynaştılar. Kokteylde konuşan Denizli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Varol, Denizli Gazeteciler Cemiyeti olarak üyelerinin yoğun haber temposundan bir nebzede olsa uzaklaşması için böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirterek, “Yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte aldığımız karar doğrultusunda ailelerimiz ile birlikte sinema etkinliği düzenleme kararı aldık. 

Bu kararımıza Teras Park Alışveriş Merkezleri ve Avşar Sinemaları da sıcak bakarak, bugün bu etkinlikte bizleri bir araya getirdi. Bizlere bu imkanı sunan Teras Park Alışveriş Merkezleri ve Avşar Sinemaları yetkililerine çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Böyle bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Teras Park AVM Müdürü Osman Koçaslan’da, “Denizli Gazeteciler Cemiyeti üyeleriyle bugün birlikte olmak bizlere gerçekten mutlu etti. Hepiniz hoş geldiniz. Bu etkinliğin devam etmesi ve ilerleyen aylarda yeniden düzenlenmesi için bizlerde destek olacağız” dedi. 

Konuşmaların ardından Denizli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Varol, Teras Park AVM Müdürü Osman Koçaslan ve Pazarlama ve Halkla İlişkiler Müdürü Remziye Tiryakioglu desteklerinden dolayı çiçek takdim etti. Kokteyllin ardından Denizli Gazeteciler Cemiyeti üyeleri gazeteciler ve aileleri, sinemaya salonuna girerek ‘Sürgün İnek’ filmini izledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER