banner249

Futbolcular antrenmana çıkmadı

Denizlisporlu futbolcular maç primlerini ve maç başı ücretlerini almadıkları gerekçesiyle antrenmana çıkmadı.

Futbolcular antrenmana çıkmadı
banner240

PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor’da ekonomik sıkıntılar yeniden baş gösterdi. Ligde düşme hattının biraz üzerinde yer alan takımda oyuncular maç başı ve galibiyet primlerini almadıkları gerekçesiyle antrenmana çıkmadılar. 


Haluk Ulusoy Tesisleri’nde öğle saatlerinde yapılması gereken antrenmana çıkması beklenen futbolcular tesislerin odasından çıkmadılar ve ödeme yapılmaması halinde eylemlerini sürdüreceklerini söylediler. 

Yeşil- siyahlı futbolcuların transfer taksitleri başta olmak üzere maç başı primlerinin de ödenmediği o nedenle yaklaşık 1,5 milyon TL’lik bir kaynak arayışı içinde olduklarını belirten başkan Mehmet Özsoy, “Biz elimizden geleni yapıyoruz. Futbolcuların alacağı var. Biz onların hakkı olan paraları vermek için çalışıyoruz. Her kulübün içinde bulunduğu maddi sıkıntıları bizde yaşıyoruz. Tüm yönetim kurulumuz ile çözmek için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Futbolculara bugün ya da yarın bir miktar ödeme yapacağız. Önümüzdeki hafta bir ödeme daha yapacağız. Ancak ciddi anlamda 1,5 milyon TL futbolculara acil ödenmesi gereken paralar var” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER