banner249

Forum Çamlık’ta inanılmaz ölüm!

denizli’de bir kuaför dükkanının içinde silahını gösteren s.y, silahın aniden ateş alması sonucu karşısında duran Ömer k.’yi vurarak ölümüne sebep oldu.

Forum Çamlık’ta inanılmaz ölüm!
banner240
Denizli'de kuaför dükkanında silahını gösteren bir kişi, silahın ateş alması sonucu karşısında oturan şahsı vurarak ölümüne sebep oldu.

Edinilen bilgiye göre, Ömer K. (26), alışveriş merkezinin içindeki bir kuaföre kozmetik malzemeleri satmaya geldi. Bu sırada babası emekli polis memuru olan S.Y. (29), babasına ait ruhsatlı tabancayı işyerinin içinde bulunanlara göstermeye başladı. Silahın ateş alması sonucu S.Y.'nin karşısında oturan ve 1 ay önce evlendiği öğrenilen Ömer K. kalbinden vuruldu. Ömer K. yere yığılırken işyerinde bulunanlar büyük korku yaşadı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, gencin öldüğünü belirledi.

S.Y. olayın ardından gözaltına alınırken, hayatını kaybeden Ömer K.'nın yakınları da alışveriş merkezine geldi. Ömer K.'nın cenazesi Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Denizli Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatürk, olayın üzücü olduğunu belirterek, "Babası emekli polis olan bir kişi silahı gösterirken, silah ateş alıyor. Silahın ateş alması sonucu karşısında oturan ve kozmetik ürünleri satan şahıs hayatını kaybediyor. Atalarımızın dediği gibi 'Silahla oynama patlatırsın, çocukla oynama küstürürsün' Bu konuda herkes daha dikkatli olmalıdır" dedi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER