banner249

Final’in özverili velileri ile her şey daha renkli

Her fırsatta anne ve babaların eğitimde aktif rol almasının gerekliliğini vurgulayan Denizli Final Okulları’nda ‘haftanın çocuğu’ etkinliği ailelerin de katılımıyla daha renkli bir hale geliyor.

Final’in özverili velileri ile her şey daha renkli
banner240

Anne-babaların eğitimde en az çocukları kadar aktif rol almasının gerektiğine inanan Denizli Final Okullarıhaftanın çocuğu’ etkinliği düzenliyor. Etkinlik ailelerin de katılımıyla daha renkli bir hale geliyor. Her ay yeni konu ve konuklarıyla eğitime hız kesmeden devam eden Final Okulları bu ayın konusunu ‘’meslekleri tanıyalım’’ olarak belirledi. Doktorundan mühendisine, akademisyeninden güzellik uzmanına her bir veli kendi mesleğini, neden bu mesleği tercih ettiklerini tüm detayları ile anlatırken, kendi hayat hikâyelerinden kesitlerle de konuyu daha çekici hale getiriyor. Anne babalarını sınıflarında aktif olarak gören çocukların heyecanları ise görülmeye değer.

Okul-veli-öğrenci üçlemesinin ayrılmaz bir bütün olduğuna vurgulayan okul yönetimi düzenli olarak gerçekleştirdikleri bu ve benzeri etkinliklerle bağlarını güçlendirmeye devam ediyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER