banner249

Final’in en minikleri aileleriyle birlikte etkinlikte

Denizli Final Okulları koridorlarında gökkuşağını andıran renklerle donatılmış masalarda, öğrenci ve velilerin de katılımıyla ‘’Kardan Düşlerim’’ adlı hayli eğlenceli görüntülerin yaşandığı bir Workshop etkinliği gerçekleştirildi.

Final’in en minikleri aileleriyle birlikte etkinlikte
banner240

Etkinlik öncesinde pedagog Şeyda Timur kısa bir sunum yaptı. ‘’Etkili Anne-Baba’’ konulu seminerde 3-6 yaş arası çocuklar ile ebeveynleri arasındaki iletişime değinildi. Akabinde etkinlik alanına geçilirken burada ailelerine kısa bir gösteri yapan minikler onları hayranlıkla izleyen velileri tarafından ayakta alkışlandı. Gösteri sonrası farklı atık materyallerle kurulan masalara aileleriyle birlikte geçen minikler;   yapılmış örneklerden ilham alıp, diledikleri malzemeleri seçerek tasarladıkları objelerle çalışmalara yeni bir boyut kazandırdılar.

Bireysel gelişimlerine katkı sağlaması hedeflenen workshop etkinliğiyle bilgi ve becerilerini eğlenerek geliştirirken minikler, anne ve babalarıyla birlikte bir şeyler üretmenin de keyfini yaşadılar. Geride bıraktıkları keyif dolu saatlerin ardından tatlı bir yorgunlukla evlerine dönen minik Finalliler el emekleri göz nurlarını da yanlarında götürmeyi ihmal etmedi.                                                                                                                         

 

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2017, 11:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER