banner249

Final okulları çifte mutluluk

Final Okulları’nın 29’uncusu olan Denizli Final Okulları, iki açılış heyecanı birden yaşadı. Konferans salonunda düzenlenen törende, hem okulun açılışı hem de yeni eğitim öğretim dönemi coşkuyla açıldı.

Final okulları çifte mutluluk
banner240

Finalli olmanın bir ayrıcalık olduğunu dile getiren Final Okulları ve Dershaneleri Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel, dershanecilikte gösterilen başarının artarak okullar da devam edeceğini kaydetti.


Eğitim sektöründe “Pardon” deme lüksünün olmadığına dikkat çeken Taşel, “Eğitim, çok zor, meşakkatli ve özveri isteyen bir sektördür. Pardon deme şansımız yok. Başka sektörlerde, hata yapılınca, ‘Pardon hata yaptık’ deyip düzeltmeye veya telafiye gidilebilir. Bizim böyle bir lüksümüz yok. İşimizi hatasız yapmak zorundayız. 

Final okulları olarak bu konuda çok titiz ve özverili olacağız. Tüm eğitim kadromuz bu bilinçle, öğrencilerimize hizmet vereceğiz” dedi.Okul ve dershane olarak 2014 - 2015 eğitim öğretim yılında iki yüz 30 bin öğrenciye hizmet vereceklerinin altını çizen Taşel, “Uzun yıllar dershanecilik alanında Türkiye genelinde hizmet veriyoruz. Alanımızı genişleterek okullaşmaya gittik. Bugün 29. okulumuzu Denizli’de açtık. Okulumuz, Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu lisesi ve Fen Lisesi olarak Denizli’ye en güzel hizmeti verecek. Biz artık, eğitim kadromuz, öğrencilerimiz ve velilerimizle bir aile olduk” diye konuştu.

Törende, Final Okulları’nın dev eğitim kadrosu tanıtıldı. Tanıtımın ardından öğrenciler tarafından çalınan ders ziliyle birlikte eğitim öğretim yılı başladı. Okulun ve eğitimin ilk gününde ilk dersi Taşel verdi.Final Okulları’nda dözenlenen törene, Final Okulları ve Dersaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Taşel, Final Okulları Bölge Müdürü İhsan Özen, Denizli Final Okulları kurucusu ve Okul Müdürü Sadi Öztekin, PERA Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bölge Koordinatörü Zorhan Sancar, veliler, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER