banner249

Federasyon Genel Kurulunda DETGİS damgası

denizli tekstil ve giyim sanayicileri derneğinin bağlı bulunduğu türkiye moda ve hazır giyim federasyonunun üçüncü dönem yapılan genel kuruluna detgis damgasını vurdu.

Federasyon Genel Kurulunda DETGİS damgası
banner240
Moda ve Hazır Giyim Federasyonuna bağlı, Çorap Sanayicileri Derneği (ÇSD), Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD), Konfeksiyon Yan Sanayicileri Derneği (KYSD), Tüm İç Giyim Sanayicileri Derneği (TİGSAD), Triko Sanayicileri Derneği (TRİSAD), İstanbul Nakış Sanayicileri Derneği (İNSAD), Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği (DETGİS) gibi, Sektörde adını duyurmuş ve yaptığı organizasyon ve üyelerinin sektörel ticari başarılarıyla Tekstil alanına yön veren Derneklerin temsilcileriyle gerçekleşen TMHGF 3. Dönem Genel Kurulu Haziran ayı içerisinde İstanbul’un Tekstil üssü Merter’ de gerçekleştirildi.

Gerçekleşen Genel Kurulda 3. Dönem Federasyon Başkanlığına Çorap Sanayicileri Derneği Başkanı Hüseyin Öztürk seçildi. DETGİS Başkanı İsa Dal’ın Basın Yayın Halkla İlişkiler Komisyonu Başkanı ve Genel Başkan Yardımcılığına seçildiği Genel Kurul da, DETGİS yönetim Kurulu Üyesi Mukaddes Başkaya Federasyon Yönetim Kurulu Asil Üyesi olarak göreve, DETGİS Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Koltuksuz da Federasyon Yönetim Kurulu Yedek Üyeliğine seçilerek, toplam üç DETGİS temsilcisi ile Denizli farkını ortaya koydu.

Moda ve Hazır Giyim Federasyonunun Kurucu Başkanı Kahraman Öztürk’ten sonra Federasyon Başkanlığına seçilen Nedim Örün başkanlığındaki 2. Dönem Yönetim Kurulu görevleri süresince bir yandan Federasyonun alt yapısını güçlendiren kurumsal çalışmalara bir yandan da sektörün etkinliğini artırmak amacıyla pazarlama ve tasarım odaklı projelere ağırlık vermiştir. 2010 yılından günümüze kadar organize edilen Workshop çalışmaları, Buldan gezileri, Sektörel İş Günleri, IF Expo, Kobi Expo – Sürekli Fuar Merkezi gibi organizasyonlara DETGİS öncülüğünde imza atan Moda ve Hazır Giyim Federasyonu, üçüncü dönem Genel Kurul seçimlerinde de DETGİS temsilcilerinin ağırlıklı göreve gelmesiyle Denizlinin Tekstilde ki yadsınamaz enerjisini ve Sektörün hareketliliği ve başarısı için bir araya gelen üyelerinin çalışmalarını takdir etmiştir.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER