banner249

Erbakır’lı öğrencilerden örnek davranış

Denizli Erbakır’lı öğrenciler örnek bir yardım kampanyası düzenlediler.

Erbakır’lı öğrencilerden örnek davranış
banner240

Denizli Erbakır Fen Lisesi öğrencileri Eğitimde Değerler Eğitimi Programının (EDEP) Ocak ayının değeri olan “Sorumluluk” bilinci doğrultusunda okul içinde yardım kampanyası düzenlediler.

Bu kampanya kapsamında ayakkabı, giyecek, kitap, yardımcı kaynak, oyuncak vb. ihtiyaçlarla beraber bir miktar parayı da toplayarak kendilerinden 120 kilometre uzaklıkta bulunan Yolçatı İlkokul /Ortaokuluna yaptıkları bir geziyle ulaştırdılar.

Böylece aradaki mesafeleri aşarak kendilerinden yaşça küçük kardeşleriyle aralarında yıkılmaz bir sevgi köprüsü kurdular.

Erbakır Fen Lisesinin düzenlediği yardım gezisinde 55 öğrenci ile okul müdürü İbrahim Ekiz, iki öğretmen ve bir okul personeli yer aldı.

Kafile Yolçatı Mahallesine gitmeden önce Acıpayam Kaymakamı Ali ŞANLIER ve Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN'ı ziyaret etti.

Erbakır Fen Lisesi öğrencileri gösterdikleri duyarlılıkla tüm çevrelerini takdirini topladı.

Geziye katılan öğrencilerden Onur İLTAŞ şunları söyledi: “Orada atmosfer gerçekten çok farklı oluyor. Birçok zorluk içinde okuyan öğrencilere yardımınız dokunduğu için tarifi imkansız duygulara boğuluyorsunuz. Ve keşke daha fazlasını yapabilseydik diye hayıflanıyorsunuz. Onlar çok daha güzellerine layıklar. Umarım böyle projelerin devamı gelir ve başka yerlerdeki arkadaşlarımıza da ulaşabiliriz.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER