banner249

Enerji Verimliliği Derneği Denizli'de büyümeye devam ediyor

Enerji Verimliliği konusunda ilimizde 5 yıldır faaliyetlerini sürdüren Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şubesi başarılı çalışmaları ile üye sayısını günden güne arttırıyor.

Enerji Verimliliği Derneği Denizli'de büyümeye devam ediyor
banner240
25 üyesi ile başladığı sosyal sorumluluk projelerini bugün 111 üyesi ile devam ettiren dernek, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akgün’ün şirketinde düzenlenen kahvaltı ile yeni katılan üyelerine rozet töreni düzenleyerek, büyük projenin müjdesini verdi. Enerji Verimliliği ile ilgili kamudan özel sektöre, çocuklardan, ev hanımlarına kısacası 7 den 70 e herkese bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmaları yürüten Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şubesi üyelerinin birbirleri ile tanışması ve dernek faaliyetleri hakkında üyelerine bilgi vermek amacı ile Başkan Mehmet Akgün’ün şirketinde basın mensuplarının da katılımı ile kahvaltı düzenledi. 

Enerji Verimliliği Derneğinin düzenlemiş olduğu kahvaltıda Başkan Mehmet Akgün, Yönetim Kurulu Üyeleri, Denizli Ticaret İl Müdürü Abdullah Hasyıldırım ve dernek üyeleri katıldı. Kahvaltıda dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Mehmet Akgün; Enerji için dünyada ülkeler arası savaşların çıktığını ve bu sebeple, Enerji Verimliliği konusunda artık tüm bireylerin çok hassas olması gerektiğini belirtti. Akgün; “ Biz Enerji Verimliliği konusunda ülkemiz ve geleceğimiz için üstümüze düşen sosyal sorumluluğumuzu derneğimiz çatısı altında toplanarak, yürüttüğümüz faaliyetler ile yerine getiriyoruz. Genel Merkezimizin ülke çapında yürüttüğü Enerji Takımı Projesi ile yılda 15 milyar TL tasarruf hedefledik. Biz Denizli olarak ilimizde yapacağımız çalışmalar ile 600 milyon TL tasarrufu ilimizden sağlayacağız. Sizin gibi enerji verimliliğini, ülkesini ve geleceğini düşünen üyelerimiz ile bu hedeflerimize en kısa zamanda ulaşacağımızı biliyorum. 

Denizli Büyükşehir Belediyemizin desteği ile yapacak olduğumuz Ekolojik Binamız ile de tüm halkımıza Enerji Verimliliği ve Yenilenebilir Enerji Kaynakları hakkında daha kolay ve etkili bilgi edinmelerini sağlayacağız. Hepinize bizimle birlikte olduğunuz için çok teşekkür ederim.” Dedi. Mehmet Bey’in konuşmasının ardından derneğe yeni katılan üyelerden Kabukçu Kablo Mustafa Kabukçu Elif Forklift Mesude Hılınç, Ferda Bilişim Funda Kabalay, İzmir Şalter Motor Adnan Ayhan, Sedat Kaya, Ömer Karaca ve Mustafa Ali Güner’e rozetleri takıldı. Ekoloji Bina ile ilgili mimari ve içerik açısından üyelere bilgilerin de aktarıldığı programda son olarak derneğin 5 yıllık faaliyet raporu sunuldu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER