banner249

En kötüsü bile iyidir

MHP Pamukkale Belediye Başkan adayı Ümit Bahtiyar, en kötü teşkilatın bile teşkilatsızlıktan iyi olduğunu belirtirken, bugüne kadar ne çektiysek teşkilatsızlıktan çektik dedi.

En kötüsü bile iyidir
banner240

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pamukkale Belediye başkan adayı Ümit Bahtiyar seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Seçim çalışmaların çerçevesinde Sivil Toplum Kuruluşlarını (STK) ziyaret eden MHP’li Bahtiyar STK temsilcileri tarafından ilgiyle karşılanıyor. STK Temsilcilerinin sorunlarını dinleyen Ümit Bahtiyar, çözüm önerileri ve başkan seçilmesi halinde Pamukkale ilçesinde uygulayacağı projeleri anlatıyor. MHP adayı Ümit Bahtiyar, dün Demirciler Odası, Matbaacılar Odası ve Şekerciler Odası’nı ziyaret etti. 


STK’LAR OLMAZSA OLMAZIMIZ 
STK’lara özel önem verdiklerini kaydeden bahtiyar, “Ben öncelikle seçim çalışmalarıma STK ziyaretleriyle başladım. Çünkü STK’lara özel önem veriyoruz. Biz bugüne kadar ne çektiysek teşkilatsızlıktan çektik. En kötü teşkilat, en iyi teşkilatsızlıktan iyidir. Sizin görüş ve önerilerinizi önemsiyorum. Denizli’mizin gözbebeği Pamukkale’mizi birlikte yöneteceğiz. Karar mekanizmalarında tabi ki sizler de olacaksınız” dedi. 

SIKINTILARINIZI BİLİYORUM 
Esnafın sorunlarını bildiği belirten Bahtiyar, “Esnafın bugünkü ekonomik şartlarda ne tür sıkıntılar çektiğini çok iyi biliyorum. Çoğunuz vergilerinizi, Bağ-Kur primlerizi ödeyemez haldesiniz. Esnafımızın yerel anlamda çözülebilecek sorunlarını hemen çözüme kavuşturacağız. Açma ruhsatı ve tabela vergilerinde hangi sorunlarla karşılaştığınızı biliyorum. Bir kere tabela vergisi çok yüksek. Bu ve buna benzer sorunlarınızı çözüme kavuşturacağımdan hiç şüpheniz olmasın” ifadelerini kullandı.

“31 MART’I İPLE ÇEKİYORUM” 
MHP’li Bahtiyar, Şekerciler Odası ziyaretinde Oda’ya 30 yıl boyunca hizmet vermiş Huriye Hanoğlu ve Hasan Hüseyin Karaboğa’ya teşekkür plaketi takdim etti. Plaketi alan Huriye Hanoğlu, “Allah senden razı olsun 31 Mart’ta sana başkanım demekten gurur duyacağım. Başkan seçildiğinizde ilk kutlayan da ben olacağım. Allah doğruların yanındadır. Sen bu işi başaracaksın oğlum. Allah yolunu açık etsin” dedi. Huriye teyzenin bu sözleri Başkan adayı Bahtiyar’ı duygulandırdı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER