banner249

En büyüğü Denizli’de olacak!

Ak Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Zolan’ın 222 dev projesi arasında yerini alan şehir akvaryumu Türkiye’deki en büyük akvaryum olma özelliğini taşıyacak.

En büyüğü Denizli’de olacak!
banner240

Önümüzdeki dönemde Denizli’de 222 dev projeyi hayata geçirmek için kolları sıvadıklarını belirten AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, bu projelerden birinin de Şehir Akvaryumu olduğunu söyledi. 


DENİZLİMİZ’İ DÜNYA KENTİ HALİNE GETİRDİK
2004 yılından bu yana hayata geçirdikleri irili ufaklı binlerce proje ile Denizli’yi büyük bir köy görünümünden çıkarıp, bir dünya kenti haline getirdiklerini dile getiren AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, “Geride bıraktığımız 10 yıllık süreçte tüm hizmet destanları yazarak tüm Türkiye’ye örnek olduk. 10 yıl öncesine kadar Denizlimiz çevre illere hatta ilçelere özenirken, bugün Türkiye’deki pek çok il Denizlimiz’e imrenir hale geldi. Hiç kuşkusuz bu destanları hemşehrilemizle birlik olarak, el ele, gönül gönüle vererek yazdık. Hizmet destanımız önümüzdeki dönemde de yine hemşehrilerimizle birlikte devam edecek” dedi.

DENİZLİ FARKLI BİR BOYUTA GEÇECEK 
Denizli’nin bugünkü geldiği noktanın 10 yıl öncesiyle kıyaslanamayacak seviyede olduğunun altını çizen Osman Zolan, “Denizlimiz vizyon kent oldu, örnek kent oldu, nihayetinde bir dünya kenti oldu. Ancak yeter mi, yetmez. Bizim hedeflerimiz de hayallerimiz de çok büyük. Çünkü büyükşehir demek, büyük hizmetler demek. Biz de bu doğrultuda Denizlimiz için önümüzdeki döneme yönelik olarak 222 dev proje hazırladık” şeklinde konuştu. 

Bu projelerden birinin de Şehir Akvaryumu olduğunu ifade eden Osman Zolan, “Şehir Akvaryumu projemizi kent merkezinde hayata geçireceğiz. Bu projemiz, Denizlimiz’in ve Belediyemizin artık kabuğunu kırdığının bir göstergesi olacak. Denizlimiz, önümüzdeki dönemde klasik ve sosyal belediyecilik projelerinin dışında, pek çok modern proje ile gurur duyan bir kent haline gelecek” dedi.

DENİZLİ’YE BAMBAŞKA BİR DÜNYA GELECEK 
Hayata geçirecekleri Şehir Akvaryumu projesinin her yönüyle modern ve ilgi çekici bir proje olduğunu vurgulayan AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, Şehir Akvaryumu projesinin yalnızca görsel yönüyle öne çıkan bir proje olmadığını belirterek, sözlerini şöyle tamamladı: “Şehir Akvaryumu projemiz görsel zenginliği ve modernliği kadar, hemşehrilerimizin sosyal yaşamlarına ve turizme sağlayacağı katkı ile de öne çıkan bir proje. Bu proje ile Denizlimiz yılın 365 günü yaşayan bir kent haline gelecek. 

Özellikle çocuklarımız ve gençlerimiz farklı bir ortamda vakit geçirme imkanı bulabilecekler. Binlerce balık ve su canlısı türünü içinde barındıracak bu eşsiz mekan sayesinde çocuklarımız doğaya farklı bir pencereden bakabilecekler. Geniş bir alanda hayata geçirilecek Şehir Akvaryumu’nda kafe, restoran, dinlenme alanları gibi akla gelebilecek her türlü sosyal donatı bulunacak. Denizlimiz, Türkiye’nin en büyük şehir akvaryumlarından birine sahip olacak”.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER