banner249

EMNİYET GÖZ AÇTIRMIYOR

denizli il emniyet müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, son zamanlarda denizli genelinde,  özellikle kampüs, kampüs çevresi ve yakın bölgelerde modifiye araçlar ile abartı egzoz, egzoz patla

EMNİYET GÖZ AÇTIRMIYOR
banner240
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, son zamanlarda Denizli genelinde,  özellikle kampüs, kampüs çevresi ve yakın bölgelerde modifiye araçlar ile abartı egzoz, egzoz patlatma ve araçlarda yüksek sesle müzik dinleyerek vatandaşları rahatsız eden sürücülere yaptırım uyguladıklarını bildirdi. Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekiplerinin huzur ve sükunetini bozacak şekilde araç kullanan sürücülere yönelik yapılan denetim ve trafik kontrollerinde 27 otomobil trafikten men edildi. 3 sürücü hakkında suç tutanağı tanzim edilerek Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi. Ayrıca 50 araç sürücüsüne idari para cezası uygulandı.
Yazılı açıklamada, vatandaşların huzur ve sükunetini bozacak şekilde abartı egzoz, yüksek sesle müzik dinleme şeklinde araç kullanan sürücüler üzerindeki denetimlerin devam edeceği bildirildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER