banner249

Emekli polisler, canlı teşhis olayını kınadı

polis emeklileri derneği izmir Åžube başkanı aydan erdurak, hatay dörtyol'daki polislerin ''canlı teşhise'' çıkarılması olayını esefle kınadıklarını söyledi.

Emekli polisler, canlı teşhis olayını kınadı
banner240
Hatay;da yaşanan olayla ilgili Cumhuriyet Meydanı;nda basın açıklaması yapan Erdurak, Türk polisinin bu görüntüleri hak etmediğini kaydetti.
Erdurak şöyle konuştu, ;;Bazı çevrelere şirin görünmeye çalışan ve idarenin başı konumundaki kişilerin koltuk sevdası için polisleri esas duruşta tutup teşhis ettirme olayını esefle kınıyoruz. O an orada bu muameleye maruz kalan meslektaşlarımızın çekmiş oldukları ızdırabı yüreğimizde paylaşıyoruz. 8 Numaralı Murat polisin mağduriyetinin giderilmesi ve psikolojisinin düzelmesi için gerekli adımların atılmasını, maddi manevi kayıplarının telafisi ile bir daha böyle olayların yaşanmamasına emsal temsil etmesi için bu karelerde sözcü görevi yapan İlçe Emniyet Müdürünün cezalandırılmasını, emekli Türk polisi olarak bekliyor ve gerekenin yapılacağından emin olmak için yetkililerden açıklama bekliyoruz.;;

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER