banner249

Elleriyle yaptığı pamuk şekerini vatandaşa ikram etti

denizli belediye başkanı osman zolan, iftar programı için gittiği akkonak’ta mahalle sakinlerinin çocuklarına pamuk şeker yapıp ikram etti.

Elleriyle yaptığı pamuk şekerini vatandaşa ikram etti
banner240
Başkan Zolan, her gün farklı bir mahallede düzenlenen iftar programlarına katılmayı sürdürüyor. Son olarak, Akkonak ve Akhan’a giden Başkan Osman Zolan, burada hem mahalle sakinleriyle orucunu açtı, hem birlikte dostluk kokak sohbetlere katıldı hem de mahalle sakinlerinin çocuklarını pamuk şeker dağıtarak hepsini sevindirdi.

Akkonak’taki iftar yemeğinde, ezanın okunmasıyla birlikte binlerce kişi el açıp dua ederek birlikte oruçlarını açtı. Her masadaki vatandaşlarla ayrı ayrı ilgilenen Başkan Zolan, mahalle sakinlerine bölgede yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Akkonak Mahallesi’nde Ocak-Şubat ayı gibi alt yapı çalışmalarına başlanacağı müjdesini veren Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, ‘Alt yapı zorlu bir iştir. Biraz sabrettikten sonra ise tertemiz içme suyuna, sorunsuz hatlara kavuşmak demektir. Eğer hazırız derseniz alt yapıya başlayacağız. Sizlerle birlikte olmak bizlere ayrı bir mutluluk veriyor. Biz sizlerle birlikte olmayı tercih ettik. Sizlerle aynı sokakta aynı yerde aynı lokmayı paylaşmayı tercih ettik. Hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum’ dedi.

Gittiği her mahallede büyük ilgi ve sevgiyle karşılanan Başkan Zolan’ı Akkonak Mahalle sakinleri de bağrına bastı. Birlikte çaylar yudumlanırken çocuklarda Başkan amcalarının yanında olabilmek için birbiriyle yarıştı. Başkan Zolan, çocukların sevgisine karşılık vererek belediyece dağıtılan pamuk şekeri makinesini başına geçti ve her birine pamuk şekeri yapıp dağıttı.

Başkan Zolan, teravih namazı sonrasında ise Akhan sakinleriyle buluştu. Cami çıkış mahallelilerle şerbet içen başkan Zolan, ilgiden memnun kaldı. Mahalle sakinlerini dinlemek için her gün farklı mahallelerde toplantılar düzenlendiğini ifade eden Başkan Zolan, ‘Mutlaka yapılacak işler var. Bize göre öncelikler var ancak sizin öncelikleriniz nedir onları öğrenmeye geldik. Size bir konuda bilgi vermek istiyorum. Akhan ve Güzelköy’ün içmesuyu Pınarkent’teki birlikten geliyor. O gelen sudan hiçbiriniz memnun değilsiniz. Şimdi çalışmaları başlattık. Karşıyaka’dan bu tarafa hat döşemeye başladık. 850 metresini döşedik 750 metre hat kaldı. Bayramdan sonra tamamlanınca Türkiye’nin en temiz içme suyu sizin çeşmelerinizden de akacak’ dedi.


Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER