banner249

El Emeği Pazarında Zeren güven tazeledi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi çatısı altında hizmet veren El Emeği Pazarı, genel kurul yaptı. Üç başkan adayının yarıştığı genel kurulda Meral Akbal Zeren oyların çoğunu alarak güven tazeledi.

El Emeği Pazarında Zeren güven tazeledi
banner240

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi çatısı altında, ev hanımlarının sosyal ve ekonomik hayatlarına katkı sağlamak amacıyla kurulan El Emeği Pazarı, genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi binasında gerçekleştirilen genel kurula, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, El Emeği Pazarı Başkanı Meral Akbal Zeren ve El Emeği Pazarı üyeleri katıldı. El emeği Pazarı ile kadınların ev ekonomilerine katkı sağladığını söyleyen Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, “Yıllardır iğne ile kuyu kazar gibi mücadele ediyorsunuz. El emeği göz nuru ürünler üreterek ekonomiye katkı sağlıyorsunuz” dedi.

DEMOKRASİNİN GÜZELLİĞİ SEÇİMLERİN OLMASIDIR
Kadınların evde boş vakit geçirmek yerine El Emeği Pazarına katılarak ev ekonomisine katkı sağladığını kaydeden Değirmenci, “Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi olarak sizlere elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz. Sizlerden gelen tüm talepleri değerlendireceğiz. Genel kurulda üç adayımız var. Demokrasinin güzelliği seçimlerin olmasıdır. Tabi ki bir kişi seçilecek ama bir bireyin çıkıp ‘ben adayım’ demesi özgüveninin göstergesidir. Tüm adaylarımıza teşekkür ediyorum. Bizler size imkan sağlama, sorunlara çözüm üretme ve önünüzü açma noktasında her zaman yanınızdayız” dedi.

HEP BİRLİKTE BAŞARILI OLACAĞIZ
El Emeği Pazarı Başkanı Meral Akbal Zeren ise, 6 yıldan bu yana görev yaptığını kaydederek, “Bu süreçte aramıza yeni katılan arkadaşlarımız olduğu gibi kendine yeni iş yeri açıp aramızdan ayrılanlar da oldu. Bugüne kadar güzel çalışmalar yaptık. İlçelerimize gezilerimiz oldu. Ben değil biz olmamız lazım. Daha üst noktalara nasıl geleceğimizin kararını hep birlikte vererek başarılı olabiliriz. Bize destek olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan başta olmak üzere Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci ve emek veren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından yapılan seçimde mevcut başkan Meral Akbal Zeren 26 oy ile güven tazelerken, Yadigar Karakurt ve Behice Üstüncü 5’er oy aldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER