banner249

Eğitime çamur engeli!

Sarıgöl’de sağanak yağmur yapımı devam eden Sarıgöl Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri çamur nedeniyle okullarına gidemediler.

Eğitime çamur engeli!
banner240

Sarıgöl Anadolu Öğretmen Lisesi öğrenci yurdunda yatılı olarak kalmakta olan 120 öğrenci, yurt bahçesi önü ve ulaşım yolunun çamur deryası olması nedeniyle yurttan çıkamadı. Yurtta kalan 120 öğrenciyi 1,5Km uzaklıkta bulunan geçici olarak kullanılan okula götürmek için gelen servis araçları da çamurdan yurt binasının önüne giremeyince, 120 öğrenci yurtta mahsur kaldı. 


Öğrencilerinin okula çamur engeli nedeniyle gelemediklerini belirten Sarıgöl Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Mustafa Gacar’’Okulumuzun yatılı binasında kalmakta olan 120 öğrencimiz, yağan yağmurlardan oluşan çamur nedeniyle yurt önündeki bahçenin de çamur olması nedeniyle okula gelemediler. Öğrenci servis yolumuzda çamur deryası halinde. Okulumuzda kendi binamızın çalışmaları yapılmakta, sezon sonuna kadar tamamlanacak. Yetkililerin gerekli çalışmaları yapmalarını öğrencilerimizin eğitimden geri kalmamalarını istiyorum.’’ dedi. 

Sarıgöl Anadolu Öğretmen Lisesi’nin bahçesinde devamlı çalışmaların yapıldığını belirten Sarıgöl Belediye Başkanı Ömer Karcı’ ’Okul binası yapım çalışmaları devam etmektedir. Biz belediye olarak yolu ve bahçesinde çağıllama ve toprakla sıkıştırma defalarca yapmaktayız. Ancak Okulun inşaatı devam ettiğinden yapılan yerler bozulmaktadır. Bu gün ekip göndererek gerekli çalışma yapılacak. Öğrencilerimizin mağdur olmasını istemeyiz." dedi. 

Çamur engeli nedeniyle Sarıgöl Anadolu Öğretmen Lisesi sınıflarında 4-6 öğrenci ile derslere devam edildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER