banner249

Efeler 7 dalda birinci oldu

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Halk Oyunları Federasyonu'nun birlikte düzenlediği yarışmada okullar ve kulüpler bazında 7 farklı kategoride gerçekleşen yarışmalarda Sarayköy’den katılan ekipler 7 birincilik elde etti.

Efeler 7 dalda birinci oldu
banner240


Hasan Güngör Kapalı Spor Salonun'da geçen Cumartesi düzenlenen yarışlarda okullar bazında Yıldızlar Düzenlemeli Dalda Sarayköy Atatürk Ortaokulu birinci oldu.

Okullar Arası Gençler Düzenlemeli ve Düzenlemesiz Dal da ise kulüpler bazında Sarayköy Gençlik ve Spor Kulübü adına yarışan Pamukkale Cumhuriyet Anadolu Lisesi birinci sahibi oldu.

Kulüpler bazında yapılan yarışmalarda ise, Sarayköy Gençlik ve Spor Kulübü salonda fırtına gibi esti. Yıldızlar Düzenlemeli, Gençler Düzenlemeli Ve Düzenlemesiz, Büyükler Düzenlemesiz dallarda birinciliği göğüsleyen Sarayköy Gençlik ve Spor Kulübü, izleyicilere güzel anlar yaşattı. Bu sonuçlarla hem okullar hem de kulüp olarak Ege Bölge Finalleri’ne katılmaya hak kazanan Sarayköy'ün efeleri, kendilerini izlemeye gelen ailelerine büyük mutluluk yaşattı.

Alınan büyük başarıların ardından açıklama yapan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, ”Hem okullar bazında hem de kulüpler bazında yarışan tüm kardeşlerime, antrenörleri Ömür Günay hocamıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda tüm Türkiye, Sarayköy'ün Efelerini konuşacak. Sarayköy Belediyesi olarak, onlara destek vermeye devam edeceğiz” dedi.


 

Denizli Haberi (yuzhaber.com)

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2017, 17:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER