banner249

“Efe”lere Tam Destek

Sarayköy Belediyesi’nin sponsorluğunda yıllardır hem il genelinde hem de Türkiye genelinde düzenlenen halk oyunları yarışmalarında dereceye giren ve bu alanda Sarayköy’ün ve Denizli’nin gururu olan Sarayköyspor Halk Oyunları Topluluğu, 13 Şubat’ta yapılacak olan Halk Oyunları Denizli İl Yarışması için hazırlıklarını sürdürüyor.

“Efe”lere Tam Destek
banner240

Bu sene Türkiye Şampiyonluğunu kendilerine hedef olarak koyan Sarayköyefeler, son antrenmanda Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ı ağırladılar. Sarayköy Atatürk Ortaokulu, 24 Mayıs İlkokulu ve Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nde eğitim gören 114 öğrencinin oluşturduğu Sarayköyspor Halk Oyunları Topluluğu, hazırladıkları koreografiyi  Başkan Özbaş  için sergilediler ve büyük beğeni aldılar.

Halk Oyunları Topluluğu’na sponsor olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş “Zeybek oyunları bölgemizin vazgeçilmez kültürüdür. Yüzyıllardır en iyi şekilde yaşatılmış ve kendine has özellikleri korunmuştur. Ömür Günay Hocamız, yardımcı hocalarımız ve öğrenci kardeşlerimiz Sarayköy’de bu geleneğimizi yaşatmak ve daha iyi yerlere getirmek için çalışıyorlar.

Bizler de Sarayköy Belediyesi olarak hem bu kültürün yaşatılması hem de bu kardeşlerimizin tüm Türkiye’de bilinen ve örnek alınan bir ekip olması için her türlü desteği veriyoruz.  Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Her zaman bizim gururumuz oldular, göğsümüzü kabarttılar.  Zaten onları değerli kılan aldıkları dereceler değil, bu kültüre gönül vermeleri ve coşkuyla bize seyrettirmeleridir. Başta Ömür Hocam olmak üzere yardımcı hocalarımıza ve tüm halk oyunu ekibimize başarılar diliyorum” dedi. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER