banner249

Ebe’ye taciz iddiası

türk sağlık-sen denizli Åžube başkanı rayif kurşunoğlu, denizli servergazi devlet hastanesinde bir hasta yakınının, ebe k.y’ye hem hakaret etti hem de taciz de bulunduğunu iddia etti.

Ebe’ye taciz iddiası
banner240
Türk Sağlık-Sen Denizli Şube Başkanı Rayif Kurşunoğlu, sağlıkta yaşanan şiddet olaylarına her gün bir yenisinin eklendiğini belirterek, 2 Mayıs 2012 tarihinde Denizli Servergazi Devlet Hastanesi Kadın Doğum Polikliğinde bir hasta yakını poliklinikte görevli aynı zamanda üyemiz Ebe K. Y’e hakaret ve küfür edip üzerine yürüyerek tacizde bulunmuştur. Hastane İdaresinin almış olduğu güvenlik tedbirlerinin yetersiz oluşu nedeniyle bir sağlık çalışanı az daha canından olacaktı. Araya giren diğer hasta yakınlarının müdahalesi ile olay yatıştırılmaya çalışılmıştır. Hastane idaresinin yaşanan saldırı olayı karşısında ilgisiz kalması nedeniyle üyemizin saldırganı polis karakoluna şikayeti üzerine olay yargıya intikal ettirilmiştir” dedi.

Sağlıkta artan şiddet olaylarına karşı yetkilileri önlem almaya çağıran Kurşunoğlu, “Türk Sağlık – Sen olarak üyemize geçmiş olsun diyor sağlıkta şiddetin son bulması vatandaşın aldığı sağlık hizmetinin kesintiye uğramaması için hastane yönetimini güvenlik konusunda daha iyi tedbirler alması hususunda daha da duyarlı olmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER